"Ανεβαίνουν" Χιντζίδης, Μπουντόπουλος

Στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους οι Στράτος Χιντζίδης, Γιώργος Μπουντόπουλος, ενώ την Παρασκευή (9/9) γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Θανάσης Ντίνας. 

Αντίστροφα για την επιστροφή τους στους αγωνιστικούς χώρους μετρούν οι Στράτος Χιντζίδης και Γιώργος Μπουντόπουλος. Αμφότεροι ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς και σύντομα αναμένεται να τεθούν στην διάθεση του Σωτήρη Αντωνίου. Αξίζει να σημειωθεί πως γυμνάστηκε για πρώτη φορά με τα "κυανέρυθρα" και το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα, Θανάσης Ντίνας.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από την Θεσσαλική ΠΑΕ για την προπόνηση της Παρασκευής (9/9): "Σε δυο γκρουπ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι δούλεψαν στην φυσική κατάσταση.

Παράλληλα να σημειωθεί ότι την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας έκανε ο Θανάσης Ντίνας ενώ ο Δημήτρης Καπός ανέβασε ρυθμούς.Παράλληλα να σημειωθεί πως στο τελικό στάδιο αποθεραπείας βρίσκονται οι Στράτος Χιντζίδης και Γιώργος Μπουντόπουλος".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep