«Ψωνίζει» από Λάρισα

Ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος είναι ο 7ος παίκτης που κάνει το απευθείας δρομολόγιο Λάρισα - Τρίκαλα τους τελευταίους 13 μήνες.

Προτίμηση στην αγορά της Λάρισας δείχνουν τα Τρίκαλα για τα... ψώνια τους. Είναι ενδεικτικό πως ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος έγινε ο 7ος παίκτης που μεταπηδάει από την ΑΕΛ στον ΑΟΤ μέσα στους τελευταίους 13 μήνες.

Ο πρώτος που έκανε το απευθείας δρομολόγιο σε αυτό το διάστημα ήταν ο Μανόλης Νικολακάκης. Πανηγύρισε άνοδο με τη Λάρισα στη Super League τη σεζόν 2015-16 και από 1η Ιουλίου 2016 εντάχθηκε στα Τρίκαλα. Τον επόμενο μήνα, στις 9 Αυγούστου, μετεγγράφηκε στον ΑΟΤ και ο (επίσης πρωταθλητής στη Football League) Αγγελος Βέρτζος ο οποίος μάλιστα παραμένει μέχρι σήμερα στο ρόστερ της ομάδας. Μία μέρα αργότερα (10/8/2016) γνωστοποιήθηκε και ο δανεισμός του Νίκου Γιαννιτσάνη από τη Λάρισα στα Τρίκαλα.

Ο ανοικτός δίαυλος διατηρήθηκε και το 2017. Στις 2 Ιανουαρίου μεταπήδησε στο ΑΟΤ ο Ματθαίος Μαρουκάκης, ενώ κατά την τελευταία μεταγραφική περίοδο οι "βυσσινί" παραχώρησαν δανεικούς στα Τρίκαλα (εν όψει της σεζόν 2017-18) τον Δημήτρη Γροντή και τον Δημήτρη Καπό (29/7).

Για το πρώτο, πάντως, υπάρχει μία ιδιαιτερότητα. Δεν έχει αγωνιστεί με τη Λάρισα ούτε σε φιλικό. Τη μέρα που η ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτησή του έσπευσε ταυτόχρονα να ενημερώσει (μέσω της ίδιας ανακοίνωσης) ότι τον δίνει δανεικό "...στην φιλική ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα".

Κάπως έτσι φτάσαμε στον Κυριάκο Ανδρεόπουλο, τον 7ο!

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Σεπτέμβριος 2017 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep