ΑΟΤ... εντοπιότητας

Κλέβουν τις εντυπώσεις στην προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα έξι νεαροί από την Κ19.

Το χτίσιμο μιας ομάδας σε στέρεες βάσεις ξεκίνησε το καλοκαίρι ο ΑΟ Τρίκαλα, στόχο που έθεσαν εξ αρχής η διοίκηση και ο προπονητής, Σωτήρης Αντωνίου. Οι Θεσσαλοί δεν έχουν ολοκληρώσει την ενίσχυσή τους, αλλά έως τώρα δείχνουν δείγματα συνόλου που θα είναι ανταγωνιστικό και θα προσελκύσει κόσμο στο γήπεδο. Εκτός αυτού, όμως οι «κυανέρυθροι» ρίχνουν μεγάλο βάρος στο στοιχείο της εντοπιότητας και, μάλιστα, έξι νεαροί από την Κ19 έχουν κλέψει τις εντυπώσεις.

Οι Άγγελος Ζήσης, Χρήστος Κατσαντώνης, Άρης Παρθένης, Στέφανος Τσιμπούκας, Παναγιώτης Μανώλης και Νίκος Βουτσελάς παίρνουν μέρος στην προετοιμασία και χρόνο συμμετοχής στα έως τώρα φιλικά, ενώ πρόσφατα ο τελευταίος πέρασε από δοκιμαστικά στη Βόλφσμπουργκ. Όλοι τους δείχνουν να πιάνουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και, πρόσφατα ο Μανώλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Όπως φαίνεται, το τρικαλινό στοιχείο είναι ήδη έντονο με ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, στους οποίους δίνονται ευκαιρίες από τον Αντωνίου με την προοπτική ο ΑΟΤ να βγάλει δικά του παιδιά και, φυσικά, να βγει πολλαπλά κερδισμένος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 23 Αύγουστος 2017 11:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep