Στο πλευρό του Κωνσταντίνου η οικογένεια του ΑΟΤ

Σε κέντρο αποκατάστασης στην Λάρισα βρίσκεται ήδη ο 12χρονος Κωνσταντίνος Μπακογιάννης. Το μήνυμα της μητέρα του

Η κινητοποίηση που υπήρξε στην οικογένεια των Τρικάλων, αναφορικά με την βοήθεια στον μικρό Κωνσταντίνο Μπακογιάννη και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν άμεση και έφερε ευχάριστα αποτελέσματα.

Εκατοντάδες άνθρωποι, όχι μόνο από τα Τρίκαλα, αλλά από όλη την Ελλάδα, έσπευσαν να προφέρουν την βοήθεια τους, με τον 12χρονο Κώστα να βρίσκεται ήδη στο κέντρο «ANIMUS» της Λάρισας, ακολουθώντας πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η υγεία του μικρού Κώστα βελτιώνεται καθημερινά , με την μητέρα του, Σοφία Λιάκου, να απευθύνει το δικό της «ευχαριστώ», σε όσους έσπευσαν να βοηθήσουν το παιδί της.

«Δεν βρίσκω τις κατάλληλες λέξεις να πω ευχαριστώ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Το ποσό που συγκεντρώθηκε καλύπτει τα έξοδα που απαιτούνται για ένα εύλογο διάστημα της φιλοξενίας του Κωνσταντίνου στο Κέντρο Αποκατάστασης για αυτό και δεν απαιτούνται άλλα χρήματα. Ευχαριστώ όλους όσοι μας στήριξαν και μας πρόσφεραν την οικονομική τους βοήθεια και δεν χρειάζεται να βάζουν πλέον χρήματα στο λογαριασμό» ήταν το χαρακτηριστική της μήνυμα.

Να θυμίσουμε πως στις 27 Αυγούστου, ο ΑΟΤ θα υποδεχθεί τον Άρη, σε αγώνα προετοιμασίας, όπου μέρος των εισπράξεων θα δοθεί για τα έξοδα νοσηλείας και αποκατάστασης του Κωνσταντίνου.

Πηγή: goaltrikala.gr

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 14 Αύγουστος 2017 11:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep