«Καθαρά πειθαρχικό θέμα»

Ο Ζήσης Κατσαντώνης μίλησε για το κρούσμα απειθαρχίας στα Τρίκαλα με πρωταγωνιστές τους Μπουντόπουλο και Γιαννίτση.

Αδικαιολόγητα απουσίαζαν οι Γιώργος Μπουντόπουλος και Μιχάλης Γιαννίτσης από την προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα την περασμένη Κυριακή (6/8) και όπως ξεκαθάρισε και ο Ζήσης Κατσαντώνης ο Σωτήρης Αντωνίου χειρίστηκε το πειθαρχικό κρούσμα και οι δύο παίκτες έκαναν προπόνηση το απόγευμα της ίδιας ημέρας, που η υπόλοιπη ομάδα είχε ρεπό. 

Μιλώντας στον «FM 100» ο γενικός αρχηγός των «κυανέρυθρων» είπε αρχικά για την προετοιμασία στο Καρπενήσι: «Γίνεται μία ιδιαίτερα επίπονη και κοπιαστική προετοιμασία. Στόχος η ομάδα να αποκτήσει την φυσική κατάσταση αλλά και την χημεία ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες του πρωταθλήματος. Το κλίμα είναι πολύ καλό και όλα τα παιδιά δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις».

Στη συνέχεια μίλησε για το κρούσμα απειθαρχίας: «Τα παιδιά άργησαν τρία λεπτά να προσέλθουν στο λεωφορείο που αναχωρούσε για το γήπεδο όπου γίνεται η προπόνηση. Η απόφαση του προπονητή ήταν να τους αφήσει στο ξενοδοχείο ενώ αναπλήρωσαν την χαμένη προπόνηση το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν οι υπόλοιποι είχαν ρεπό. Ήταν καθαρά θέμα πειθαρχικό».

Τέλος σημείωσε πως η αποστολή του ΑΟΤ θα επιστρέψει την Κυριακή (13/8) στα Τρίκαλα και έπειτα θα δοθεί διήμερο ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη (16/8).

Last modified onΤετάρτη, 09 Αύγουστος 2017 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep