Η συνάντηση έβγαλε… μεταγραφή

Μπαταγιάννης, Κούγιας και Αντωνίου τα είπαν στα Τρίκαλα. Δανεικός στον ΑΟΤ από την ΑΕΛ ο Δημητρης Καπός

Συνάντηση «κορυφής» είχαμε στα Τρίκαλα, καθώς ο μεγαλομέτοχος του ΑΟΤ, Δημήτρης Μπαταγιάννης, τα είπε με τον ομόλογό του της ΑΕΛ, Αλέξη Κουγια. βΟ ισχυρός άνδρας της ομάδας της Λάρισας βρέθηκε στην πόλη των Τρικάλων για επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Μπαταγιάννη.

Στο ραντεβού έδωσαν το παρών, τόσο ο team manager του ΑΟΤ, Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Αλέξη Κούγια, όσο και ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, για τον οποίο ο κ. Κούγιας έχει μιλήσει αρκετές φορές με τα καλύτερα λόγια.

Μάλιστα, η συνάντηση έβγαλε και… μεταγραφή, καθώς έγινε γνωστό πως την φανέλα του ΑΟΤ θα φορά, από εδώ και πέρα, ο Δημήτρης Καπός,  ο οποίος και αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΛ. Ο 24χρονος Καπός αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού, ενώ την περασμένη σεζόν φόρεσε 14 φορές την φανέλα της ΑΕΛ, 12 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελο.

Είχατε άλλωστε ενημερωθεί πρώτοι από το Fl News ότι ο ΑΟΤ ζήτησε δανεικό τον Καπό τους «βυσσινί». Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, προκειμένου να «κλειστεί» και φιλική αναμέτρηση, ανάμεσα στις δύο ομάδες.

[googlead][/googlead]

 

Last modified onΠαρασκευή, 28 Ιούλιος 2017 15:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep