Ανανέωσε ο Κατσαντώνης

Ο Τρικαλινός επιθετικός, Χρήστος Κατσαντώνης ανανέωσε με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ανανέωσεων συνέχεια για τον ΑΟ Τρίκαλα. Η θεσσαλική ομάδα γνωστοποίησε την Κυριακή (23/07) ότι στο πλαίσιο της προώθησης παιδιών από την Κ19 ανανέωσε το συμβόλαιό του ο 18χρονος επιθετικός, Χρήστος Κατσαντώνης. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πρόλαβε να κάνει το ντεμπούτο του ως αλλαγή στο εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο. Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα στα πλαίσιο των αρχικών της δεσμεύσεων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Κατσαντώνη. Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. Αντρέας Μπέκιος τόνισε σχετικά:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την συμφωνία με τον Κατσαντώνη. Πρόκειται για γηγενή ποδοσφαιριστή, προερχόμενο απο τα τμήματα υποδομής του ΑΟΤ. Στόχος μας είναι η προώθηση ποδοσφαιριστών απο την Κ-19 και απώτερος σκοπός είναι η απόλυτη στήριξη του ερασιτέχνη και των τμημάτων υποδομής του».

Σε δήλωσή του ο 18χρονος επιθετικός (2/11/1999) τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Είναι πολύ σημαντικό που οι διοικούντες δείχνουν ότι θέλουν να επενδύσουν και να στηρίξουν Τρικαλινούς ποδοσφαιριστές. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και υπόσχομαι να δουλέψω για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν. Όνειρό μου είναι να αγωνιστώ μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 24 Ιούλιος 2017 11:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep