Με... Αποστολίδη στην «πρώτη»

Ο ΑΟ Τρίκαλα έδωσε τα χέρια με τον Μανώλη Αποστολίδη και κατάφερε να τον κρατήσει στο ρόστερ.

Στο ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα και την προσεχή σεζόν θα βρίσκεται ο Μανώλης Αποστολίδης. Ο 33χρονος τερματοφύλακας μπορεί να βρέθηκε στο στόχαστρο του Άρη, όμως την καθυστέρηση που σημειώθηκε στην περίπτωσή του, εκμεταλλεύτηκαν οι «κυανέρυθροι». Έτσι, οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση συνεργασίας και ο έμπειρος γκολκίπερ θα βρίσκεται στην πρώτη συγκέντρωση που θα γίνει τη Δευτέρα (24/07).

Πρόκειται, ασφαλώς, για μία πετυχημένη κίνηση, αφού επιδίωξη διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας ήταν η παραμονή του έμπειρου γκολκίπερ στο ρόστερ. Ο Αποστολίδης ενίσχυσε τον ΑΟΤ στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, έχοντας 15 συμμετοχές, ενώ το πρώτο εξάμηνο είχε 13 παρουσίες στον Αχαρναϊκό. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μανώλη Αποστολίδη. Σε δηλώσεις του ο έμπειρος γκολκίπερ σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΑΟ Τρίκαλα. Η αποφασιστικότητα της διοίκησης και η θέληση τους για την παραμονή μου στην ομάδα, οι επαγγελματικές συνθήκες και οι κινήσεις που γίνονται, η δυναμική του κόσμου και η μεγάλη ιστορία του ΑΟΤ με βοηθήσαν αρκετά να πάρω την τελική μου απόφαση.

Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα μπροστά μας και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και με ταπεινοφροσύνη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Η νέα χρονιά πρέπει να μας βρει όλους μαζί, διοίκηση, ποδοσφαιρικό τμήμα και κόσμο για να συνεχίσουμε την ανοδική πορεία της ομάδας μας».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 23 Ιούλιος 2017 14:34

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep