Το μήνυμα των... κορυφαίων (video)

Οι Σωτήρης Καλαντζής, Τάκης Ρούσσας, Βαγγέλης Τσιούκας μετείχαν στο promotion των εισιτηρίων διαρκείας του ΑΟ Τρίκαλα.

Βίντεο με στοιχεία από το παρελθόν ετοιμάζει ο ΑΟ Τρίκαλα στο πλαίσιο της προώθησης των εισιτηρίων διαρκείας. Οι Σωτήρης Καλαντζής, Τάκης Ρούσσας και Βαγγέλης Τσιούκας, μάλιστα, μέσω αυτού στέλνουν το δικό τους μήνυμα στήριξης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Στα πλαίσια του promotion των εισιτηρίων διαρκείας η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ετοιμάζει ένα μοναδικό βίντεο το οποίο θα έχει στοιχεία από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον αλλά και από τον κόσμο του ΑΟΤ που αποτελεί τον 12ο παίκτη. Ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στις επαγγελματικές κατηγορίες, Σωτήρης Καλαντζής, ο μοναδικός Τάκης Ρούσσας και ο πρώτος σκόρερ σε όλες τις κατηγορίες, Βαγγέλης Τσιούκας (παλαίμαχοι που προέρχονται από διαφορετικές δεκαετίες) συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια του ΑΟΤ και στέλνουν το δικό τους μήνυμα: «Η στήριξη είναι υποχρέωση όλων μας». Το αποτέλεσμα θα είναι διαθέσιμο τις επόμενες».

Οι δηλώσεις των τριών παλαιμάχων:

Σωτήρης Καλαντζής: «Λαοί που απαξίωσαν την ιστορία τους έχουν χαθεί. Ο ΑΟΤ είναι ιδέα και στις καρδιές όλων των φιλάθλων. Όταν οι παλαιοί, οι νέοι και το μέλλον ενώσουν τις δυνάμεις τους πάντα θα είναι νικητές. Γίνεται μια νέα προσπάθεια, χτίζεται μια νέα ομάδα που έχει την ανάγκη στήριξης όλων των φορέων. Δεν θα πρέπει να σταθούμε μόνο σε ένα άτομο να προσπαθεί. Υπάρχουν φορείς που έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν, να γίνουν αρωγοί της ομάδας.

Τάκης Ρούσσας: «Είναι η ιστορία του τρικαλινού ποδοσφαίρου, η ιστορία όλης της Ελλάδας. Για εμάς σημαίνει πάρα πολλά. Πάνω απ' όλα γίναμε γνωστοί μέσα από τον ΑΟ Τρίκαλα και πιστεύω έτσι να συνεχίσει και να δώσει τη δυνατότητα σε νέα παιδιά Τρικαλινά να γίνουν γνωστοί μέσα από τον ΑΟ Τρίκαλα. Να στηρίξουν όλοι. Είναι κάποιοι καινούριοι άνθρωποι που έχουν την ομάδα. Αν υπάρξει στήριξη, δείχνουν ότι κάτι καλό θα γίνει».

Βαγγέλης Τσιούκας: «Είναι η ιστορία της πόλης. Είναι η ομαδα που μεγαλώνει γενιές ποδοσφαιριστών και φιλάθλων και χρειάζεται τη στήριξη όλων μας. Όταν ξεκινά μια νέα προσπάθεια πρέπει να τη στηρίζουμε και να προχωράμε όλοι μαζί και ενωμένοι μπροστά».

 

Media

Last modified onΤετάρτη, 19 Ιούλιος 2017 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep