«Δεν το σκέφτηκα και πολύ»

Ο Δημήτρης Κοτσώνης αποκαλύπτει στο FL News πως χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΑΟΤ

Ο μεταγραφικός… βομβαρδισμός του ΑΟΤ συνεχίζεται, με την διοίκηση της ομάδας των Τρικάλων να ανακοινώνει, το πρωί της Πέμπτης (13/07) την σύναψη συμφωνίας με τον Δημήτρη Κοτσώνη

Με δηλώσεις του στο FL News, ο 28χρονος αμυντικός αποκάλυψε πως… δεν το σκέφτηκε και πολύ να γίνει κάτοικος Τρικάλων, μόλις δέχτηκε την πρόταση συνεργασίας, από τους διοικούντες του ΑΟΤ.

«Είμαι πολύ χαρούμενους που βρίσκομαι στα Τρίκαλα, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ο ΑΟΤ είναι μία ομάδα που πάντα μου άρεσε και εκτιμούσα και λόγω της αγωνιστικής της αξίας και λόγω του κόσμου της. Έτσι, μόλις δέχτηκα την πρόταση συνεργασίας από τους διοικούντες και μόλις πήρα και τις κατάλληλες διαβεβαιώσεις πως πρόκειται για μία υγιή ομάδα και ένα νοικοκυρεμένο σωματείο,  δεν το σκέφτηκα και πολύ για να απαντήσω θετικά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Κοτσώνη, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περσινή εξαιρετική πορεία του ΑΟΤ και στους φετινούς στόχους της ομάδας.

«Τα Τρίκαλα πέρσι πραγματοποίησαν μια πολύ καλή πορεία, όμως έπεσε πάνω σε άλλες ομάδες που ήταν ελαφρώς καλύτερες στις λεπτομέρειες και τελικά τερμάτισαν στις υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Φέτος, όμως, γίνονται ακόμα πιο σωστές και σοβαρές κινήσεις, όπως φαίνεται και από την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό.

Αρχικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, να παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο, με την βοήθεια και της διοίκησης και του προπονητικού τιμ και από εκεί και πέρα, η πορεία θα δείξει. Φυσικά και όλοι θέλουμε ο ΑΟΤ να φτάσει μέχρι την άνοδο, πιστεύω πως το έχουμε σαν ομάδα, αλλά μέχρι εκεί έχουμε δρόμο μπροστά μας. Βασικός μας στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο από εκεί θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος και ο ικανότερος για να πάρει το εισιτήριο για την Super League».

Όσον αφορά τον κόσμο του ΑΟΤ, ο νεοαποκτηθείς άσος της ομάδας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ευχαριστήσουν τον κόσμο των Τρικάλων, με την ελπίδα στο τέλος της σεζόν να ανταμειφθούν.

«Όπως γνωρίζουμε όλοι, ο κόσμος του ΑΟΤ αγαπά, εκτός από την ομάδα του και το όμορφο ποδόσφαιρο. Έτσι από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να απολαμβάνει θέαμα, να γεμίζει το γήπεδο και στο τέλος ελπίζω να ανταμειφθούμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Ιούλιος 2017 20:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep