«Να φανώ αντάξιος των προσδοκιών»

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης, με δηλώσεις του στο FL News, θέλει να δικαιώσει όσους τον  επέλεξαν για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΤ

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης έβλεπε με… πολύ καλό μάτι την προοπτική του ΑΟΤ, δεδομένης και της παρουσίας του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα. Ο 25χρονος αμυντικός υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την ομάδα των Τρικάλων και με δηλώσεις του στο FL News εξέφρασε τα συναισθήματά του γι' αυτή τη μεταγραφή, ενώ για ακόμα μία φορά «έπλεξε» το εγκώμιο του Σωτήρη Αντωνίου, αλλά και του Γιώργου Μπουντόπουλου με τον οποίο πραγματοποίησαν το ίδιο δρομολόγιο, αυτό από τη Σπάρτη στα Τρίκαλα.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιανίτσης δεν έκρυψε την χαρά του για το γεγονός πως από την νέα σεζόν θα φορά την φανέλα του ΑΟΤ, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική ηγεσία της ομάδας:

«Είμαι ευτυχής που θα συνεχίσω την καριέρα μου στα Τρίκαλα, καθώς θα συναντήσω και έναν προπονητή που γνωρίζω και με γνωρίζει καλά, τον Σωτήρη Αντωνίου. Ο ΑΟΤ είναι μια εξαιρετική ομάδα. Το έδειξε και πέρυσι και ελπίζω να το δείξουμε και φέτος. Από εκεί και πέρα, η παρουσία του Σωτήρη Αντωνίου ήταν ένα μεγάλο κίνητρο για μένα καθώς πρόκειται για έναν προπονητή με τον οποίο συνεργάστηκα άψογα την περσινή σεζόν στην Σπάρτη και θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του».

Όσον αφορά τους στόχους του ΑΟΤ ενόψει της νέας σεζόν, ο Γιαννίτσης στάθηκε και αυτός από την πλευρά του στο όμορφο ποδόσφαιρο μέσω του οποίου θα έρθουν και οι αγωνιστικές επιτυχίες:

«Στόχος των Τρικάλων για τη νέα σεζόν θα είναι το όμορφο ποδόσφαιρο. Να προσφέρουμε θέαμα, να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας και αν μέσα από το όμορφο ποδόσφαιρο και τα θετικά αποτελέσματα, έρθει και η διάκριση, τότε καλώς να έρθει».

Ο 25χρονος αμυντικός δεν παρέλειψε να διαβεβαιώσει τους φίλους της ομάδας πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν:

«Ο κόσμος να είναι σίγουρος πως θα δώσω το 100% των δυνάμεών μου για τη νέα μου ομάδα και θα προσπαθήσω στο μέγιστο να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και του κόσμου και της διοίκησης και του προπονητή μου».

Εκτός του ιδίου, ο ΑΟΤ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμα παίκτη της Σπάρτης, του Γιώργου Μπουντόπουλου για τον οποίο ο Γιαννίτσης μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση από πλευράς της ομάδας. Γνωρίζω καλά τον Γιώργο από την κοινή μας παρουσία στην Σπάρτη. Πρόκειται όχι μόνο για έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά για ένα επίσης εξαιρετικό παιδί».

Όσον αφορά την πρώην ομάδα του, την Σπάρτη, ο Γιαννίτσης ευχήθηκε να επιστρέψει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών:

«Ελπίζω η Σπάρτη να βρει το δρόμο της γιατί οι οπαδοί της πρώην ομάδας μου το αξίζουν».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Ιούλιος 2017 20:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep