«Οδηγός το... άγνωστο»

Ο Σωτήρης Αντωνίου περιμένει απάντηση από τη διοργανώτρια για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου. Μίλησε για το πλάνο των Θεσσαλών, τις πρόσφατες επαφές του με τον Άρη, αλλά και την αβεβαιότητα που επικρατεί σε ό,τι αφορά στον προγραμματισμό, αφού κανείς δεν ξέρει πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Αναλυτικά είπε:

Για τη συνεργασία με τα Τρίκαλα:

«Είναι μια ιστορική ομάδα, με καινούργια διοίκηση. Ο τρόπος που με πλησίασαν και το πλάνο που έχουν είναι ωραίο πλάνο για να χτίσουμε από την αρχή μια ομάδα με αρκετούς Έλληνες, με καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και όχι απαραίτητα για πρωταθλητισμό. Από τη στιγμή που με ήθελαν πάρα πολύ αποφάσισα ότι ήταν ένα πάρα πολύ καλό βήμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».

Για τις συζητήσεις που είχε με τον Παύλο Μυροφορίδη:

«Υπήρχε ενδιαφέρον από τον κύριο Μυροφορίδη, αρκετά έντονο. Δεν ήμουν ο μόνος ενδιαφερόμενος από την πλευρά του Αρη για τη θέση του προπονητή. Υπήρχαν και άλλοι άξιοι προπονητές. Ένα θέμα που για αρκετό χρονικό διάστημα παρέμενε στάσιμο, ήταν μεγάλη τιμή το ενδιαφέρον του Άρη, όμως είμαστε επαγγελματίες όλοι. Κοίταξα μια πρόταση που ήταν έντονη και αποφάσισα να πάω στα Τρίκαλα.

Δεν απέρριψα πρόταση του Αρη, γιατί δεν υπήρξε επίσημη πρόταση από τον Αρη. Υπήρχε ένα έντονο ενδιαφέρον από τον κύριο Μυροφορίδη. Η επικοινωνία ήταν μόνο με αυτόν».

Για το πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ νωρίς τι θα γίνει. Σίγουρα ένα ξεκάθαρο προβάδισμα έχουν ο Άρης με τον ΟΦΗ. Πέρυσι είχαν τον ίδιο στόχο, αλλά για διάφορους λόγους δεν το κατάφεραν. Νομίζω, όμως ότι φέτος θα είναι τα μεγάλα φαβορί, ειδικά ο Άρης.

Για τις υπόλοιπες είναι ακόμα νωρίς. Δεν έχουν ξεκινήσει σχεδιασμό για προπονητές, παίκτες, έναρξη προετοιμασίας. Τα Τρίκαλα ξεκινούν οργανωμένα με ξεκάθαρο πλάνο και χωρίς τυμπανοκρουσίες, υποσχέσεις για πρωταθλήματα και μεγάλα λόγια του καλοκαιριού. Αυτά ενθουσιάζουν πιο πολύ τους φιλάθλους και μετά απογοητεύονται εύκολα.

Θα πάμε με βήματα σωστά, να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα άκρως ανταγωνιστική, θα προωθήσουμε νέα παιδιά Ελληνόπουλα, κάτι που κάναμε και πέρυσι στη Σπάρτη. Ήμασταν η μοναδική ομάδα, η οποία είχε μόνο Έλληνες και το αποτέλεσμα φάνηκε. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αν έρθει κάτι καλό στην πορεία, θα το δούμε και δεν θα πούμε όχι».

Αν αναμένεται καλύτερο το προσεχές πρωτάθλημα:

«Εμείς, ο Άρης και ο ΟΦΗ έχουμε ξεκινήσει προγραμματισμό. Θα ξεκινήσουμε 24 Ιουλίου στα Τρίκαλα. Θα πρέπει, όμως να ξέρουμε τι προετοιμασία θα κάνουμε, γιατί πέρυσι δεν γνωρίζαμε. Οι διοικήσεις να ξέρουν τι θα γίνει με τα τηλεοπτικά που είναι απαραίτητα για τα οικονομικά. Και να υπάρξει ξεκάθαρο πρόγραμμα για τις ομάδες για να ξέρουν πού θα βαδίσουν. Δεν υπάρχει κάτι επίσημο για το πότε ξεκινά ένα πρωτάθλημα. Οπότε για ακόμα μία χρονιά ξεκινούν οι προετοιμασίες με οδηγό το άγνωστο».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 03 Ιούλιος 2017 18:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep