«Υπάρχει σχέδιο»

Ο Φρανκ Ζουέλα τόνισε ότι δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία για τα Τρίκαλα.

Πρόταση για να αναλάβει την ιδιοκτησία του ΑΟ Τρίκαλα έχει κάνει ο Φρανκ Ζουέλα, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει σχέδιο για την θεσσαλική ομάδα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται ακόμα και δεν υπάρχει κάποια συμφωνία.

Ο Ανγκολέζος, ο οποίος είναι επικεφαλής της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας μίλησε στη «Ραδιοφωνική Λέσχη 97.6» και τόνισε πως ο Χρήστος Γιαλιάς έκανε μεγάλη προσπάθεια με τους «κυανέρυθρους» και πως με μια καλή οργάνωση η ομάδαθα μπορέσει να φτάσει ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ακόμη είμαστε σε διαπραγματεύσεις. Δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Υπάρχει ενδιαφέρον από την μεριά μας για την ομάδα των Τρικάλων. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή. Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Υπάρχει ένα σχέδιο, ένα πλάνο και ένα πρότζεκτ με την Σπόρτιγκ Λισσαβόνας. Η ομάδα στα Τρίκαλα μπορεί να βοηθηθεί πάρα πολύ από την Σπόρτιγκ καθώς ανήκουν πάρα πολλοί παίκτες εκεί και δεν μπορεί να παίζουν όλοι όπως και οι παίκτες που είναι στα Τρίκαλα και στην Ελλάδα και να γίνει μια πολύ καλή ομάδα. Στο πρότζεκτ για μας υπήρχαν ήδη τα Τρίκαλα μπορώ να σας πω.

Τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα καθαρή, ο κόσμος αγαπά το ποδόσφαιρο και έχω δει και ο ίδιος ότι η πόλη ζει για το ποδόσφαιρο. Μάλιστα όταν ήρθα στα Τρίκαλα πολλοί με θυμήθηκαν σαν ποδοσφαιριστή και μου έκανε ευχάριστη εντύπωση.

Άνθρωποι που έχουν σχέση με τα Τρίκαλα έχουν εκπαιδευτεί ήδη στην Σπόρτιγκ γύρω από το ποδόσφαιρο. Σέβομαι τον κ. Γιαλιά, η ομάδα είναι δική του ο ίδιος θα αποφασίσει. Έκανε μεγάλη προσπάθεια για τα Τρίκαλα. Το ποδόσφαιρο και οι ομάδες θέλουν τον χρόνο τους. Δεν πατάς ένα κουμπί και όλα γίνονται. Με μια καλή οργάνωση τα Τρίκαλα είναι ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Last modified onΤρίτη, 13 Ιούνιος 2017 12:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep