Ψάχνει το ρεκόρ ο Κουσκουνάς

Ο επιθετικός του ΑΟΤ θέλει ένα γκολ για να γίνει ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν

Εντός έδρας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για το φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Football League, η ομάδα των Τρικάλων, που την Κυριακή (11/06, 17:00) υποδέχεται τον Παναιγιάλειο. Ο ΑΟΤ θεωρητικά συνεχίζει να κυνηγά την 4η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -1 από τον ΟΦΗ, όμως με δεδομένο πως οι Κρητικοί υποδέχονται τον (αδιάφορο βαθμολογικά) Αιγινιακό, τότε δύσκολα θα γίνει το… προσπέρασμα.

Όλο το ενδιαφέρον, ουσιαστικά στρέφεται στην προσπάθεια του Νίκου Κουσκουνά, να σπάσει το ρεκόρ επίτευξης τερμάτων στο πρωτάθλημα. Ο «bomber» του ΑΟΤ βρίσκεται στην κορυφή των σκόρερ με 20 γκολ και ουσιαστικά δεν απειλείται, καθώς πίσω του βρίσκεται ο συμπαίκτης του, Νίκος Γιαννιτσάνης με 15 και με μόλις ένα παιχνίδι να απομένει. Στόχος του Κουσκουνά, όμως, δεν είναι μόνο η πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ της φετινής σεζόν, αλλά και το ρεκόρ του Ηλία Σολάκη, ο οποίος, την σεζόν 2009-10, είχε σημειώσει 20 τέρματα, με τις φανέλες των Διαγόρα και Ολυμπιακού Βόλου.

Έτσι, αν ο άσος του ΑΟΤ πετύχει αυτό το ένα πολυπόθητο τέρμα, θα φτάσει τα 21 και θα μείνει στην ιστορία της Football League ως ο παίκτης με τα περισσότερα τέρματα σε μία σεζόν. Επίσης, αν φτάσει τον «χρυσό» αριθμό 21, τότε και με τα 18 περσινά του τέρματα θα φτάσει τα 39, καταλαμβάνοντας την 4η θέση των σκόρερ των Τρικάλων και θα αφήσει πίσω στην 5η τον Μαρδάνη με 38.

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 11 Ιούνιος 2017 16:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep