«Οι παίκτες μου τιμούν την φανέλα»

Τι δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟΤ, Περικλής Αμανατίδης, αμέσως μετά τον θρίαμβο της ομάδας του με 5-0 επί της Καλλονής.

 Υπερήφανος για τους παίκτες του, δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Περικλής Αμανατίδης, με τον προπονητή του ΑΟΤ να ξεκαθαρίζει πως η ομάδα του θα συνεχίσει να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά:

«Είμαστε περήφανοι για τους παίκτες μας, βρίσκουν κάθε Κυριακή κίνητρο και νομίζω ότι τιμούν τη φανέλα που φοράνε. Αυτή την στιγμή δίνουν το καλύτερο μήνυμα για την ομάδα μας. Την εκθειάζουν και άλλοι συνάδελφοι και τους ευχαριστώ πολύ. Εμείς όπως είπε και ο προπονητής του ΟΦΗ μέχρι το τέλος θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια να δημιουργήσουμε μια καινούργια κατηγορία αγώνων που παίζουνε για τη νίκη».

«Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για εμάς. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Κάθε Κυριακή θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα , ηρθαν καινούργιοι παίκτες σήμερα. Παίξαμε για πρώτη φορά χωρίς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο στα χαφ τον Μουμίν και τον Ριζογιάννη. Νομίζω όμως ότι ανταποκρίθηκαν και κάποια άλλα παιδιά και έτσι υπάρχει κίνητρο στην ομάδα μας για όλους. Εμείς αυτό θα το διαχειριστούμε θα βρούμε στα τελευταία παιχνίδια και την ψυχική δύναμη να κάνουμε την τελική μας μάχη, Μένουν πέντε αγώνες και τα Τρίκαλα θα παλέψουν για ισάριθμες νίκες αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 07 Μάιος 2017 20:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep