«Ξέρω πότε υπάρχει δόλος»

Αιχμές του Γιώργου Γεωργιάδη για λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη στο ματς με τη Σπάρτη.

Τα Τρίκαλα έμειναν στο 0-0 με τη Σπάρτη και ο προπονητής τους, Γιώργος Γεωργιάδης, στάθηκε σε μια λανθασμένη υπόδειξη του επόπτη, που έκρινε το ματς κατά την εκτίμησή του. Αρχικά είπε: «Η Σπάρτη ήταν οργανωμένη ομάδα. Πήγε για τον βαθμό, έτσι φάνηκε, τον πήρε και είναι ευχαριστημένη, ενώ εμείς δεν είμαστε. Να σταθώ πάλι σε μια απόφαση του επόπτη που είναι λανθασμένη, διότι ήμουν στην ίδια ευθεία και το είδα.

Ένας παίκτης μας έφυγε από πίσω και κόπηκε σε ένα ακόμα παιχνίδι ως οφσάιντ. Στη Football League όλα τα παιχνλιδια είναι δύσκολα, καμία ομάδα δεν μπορεί να ξεχωρίσει. Οι λεπτομέρειες παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο και για άλλη μια φορά ήταν εναντίον μας. Θα συνεχίσουμε. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σπάρτη για την κατάσταση που συναντήσαμε εδώ».

- Ο στόχος εξακολουθεί και είναι η άνοδος;
«Είδατε ότι και οι αντίπαλοί μας έχασαν στα δικά τους παιχνίδια. Έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα, είμαστε στην αρχή. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και απέναντί τους δείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Για αυτό πιστεύουμε πολύ στην ομάδα».

-Πιστεύετε ότι το επίπεδο των διαιτητών δεν είναι τόσο υψηλό για τα δεδομένα της κατηγορίας;
«Νομίζω ότι οι διαιτητές είναι καλοί. Δεν ξέρω αν όσα κάνουν, τα κάνουν εσκεμμένα. Είμαι χρόνια στο ποδόσφαιρο και κατανοώ πότε υπάρχει δόλος ή ανικανότητα. Με βάση αυτό που είδα σήμερα... Τι να πω... Θέλετε να σταθώ και να πω ότι έκανε λάθος εκτίμηση; Να πω ότι είναι ανικανότητα; Έφυγε από πολύ πίσω ο δικός μας παίκτης. Για τον διαιτητή δεν έχω να πω κάτι, ήταν καλός».

Ο Στέλιος Λαμπάκης, από τη μεριά του, δήλωσε: «Η ομάδα μου πρέπει να κερδίζει και τους διαιτητές. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Είμαι νευριασμένος αυτή τη στιγμή. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Σπάρτη».
Απόδοση: Fl News

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιανουάριος 2017 21:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep