«Στα Τρίκαλα ο Καμπλιώνης»

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αντώνη Καμπλιώνη στον ΑΟ Τρίκαλα

Στα Τρίκαλα επιστρέφει μετά από ενάμιση χρόνο ο Αντώνης Καμπλιώνης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λάρισας. Με την ομάδα της Γ’ Εθνικής έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος, μετρώντας 13 συμμετοχές και επτά γκολ, επίδοση που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους «κυανέρυθρους».

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε την Παρασκευή (30/12) τη λύση της συνεργασίας του με τον 25χρονο μέσο, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στα Τρίκαλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καμπλιώνη.
Ο λόγος είναι ότι ο παίκτης δέχθηκε πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στην Football League και δή στην ομάδα των Τρικάλων.

Η διοίκηση και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μαντζανάς μίλησε με τον προπονητή κ. Σάκη Θεοδοσιάδη και αποφάσισαν από κοινού να μην σταθούν εμπόδιο στην μετέπειτα εξέλιξη του παίκτη σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας.

Όμως ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαντζανάς θέλει να διαβεβαιώσει όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους, ότι ο στόχος της ομάδας, ήταν και θα παραμείνει πρωταγωνιστικός, γι αυτό και τα επόμενα 24ωρα, ο Απόλλωνας θα προβεί στην απόκτηση τουλάχιστον τριών έμπειρων ποδοσφαιριστών.

Επ' ευκαιρίας όλοι στην οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας εύχονται καλή συνέχεια και ότι καλύτερο στον Αντώνη Καμπλιώνη».

Last modified onΠαρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 11:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep