«Άδικη ήττα»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης χαρακτήρισε άδικη την ήττα των Τρικάλων από τη Λαμία.

Ο τεχνικός του ΑΟΤ τόνισε ότι η ομάδα του έχασε ευκαιρίες και δέχθηκε το γκολ λόγω αδράνειας της άμυνας. Μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε μετά την ήττα με 1-0 από τη Λαμία:

«Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Η Λαμία δεν μπόρεσε να κάνει καμία ευκαιρία να διασπάσει την άμυνά μας καθόλου. Γενικά σε όλο το παιχνίδι η ομάδα της Λαμίας ενώ έχει καλή ομάδα και καλούς ποδοσφαιριστές δεν απείλησε. Είχαμε και το δοκάρι και άλλες δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούμε αλλά δεν έτυχε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν νομίζω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από κάποια ομάδα. Ούτε εμείς ούτε η Λαμία μπόρεσε να φτιάξει κάποια ευκαιρία. Σε κάποιο από τα πολλά φάουλ που κέρδισε έξω από τη περιοχή μας η Λαμία, ήρθε η μπάλα στη περιοχή. Ενώ στα υπόλοιπα αμυνθήκαμε καλά σ αυτό δεν αμυνθήκαμε και έτσι ήρθε η νίκη για τη Λαμία.

Δεν μας άξιζε η ήττα. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη προσπάθεια. Ήταν ψυχωμένοι οι παίκτες ήταν όπως έπρεπε. Μας έλειψε η ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και η φρεσκάδα γιατί είχαμε μεσοβδόμαδα παιχνίδι ενώ η Λαμία δεν είχε. Θα συνεχίσουμε με την ίδια μαχητικότητα, με τον ίδιο ζήλο ώστε να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Ο Παντελής Ριζογιάννης είπε:
«Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη προσπάθεια. Όπως είπε και ο προπονητής δεν αξίζαμε να χάσουμε. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα γιατί μας αδικεί πάρα πολύ. Δουλεύουμε πολύ σκληρά όλη την εβδομάδα. Χάσαμε δύο πολύ κλασσικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο είχαμε και το δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήγε στις δυνατές μονομαχίες. Θεωρώ ότι ήταν καλύτερη η ομάδα της Λαμίας και κέρδισε. Έχουμε πολλά παιχνίδια τώρα Τετάρτη και Κυριακή ακολουθεί κι αυτό με τη Λάρισα στο κύπελλο».

Last modified onΔευτέρα, 12 Δεκέμβριος 2016 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep