Σιδεράκης, η επιστροφή

Επέστρεψε στη δράση και… κατέβασε ρολά ο Σιδεράκης στον ΑΟ Τρίκαλα

Κάθε ομάδα ξεκινά από τον τερματοφύλακα και στα τελευταία παιχνίδια του ο ΑΟ Τρίκαλα, βασίζεται και στον Γιάννη Σιδεράκη για να πάρει τα αποτελέσματα. Ο 29χρονος γκολκίπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, βοηθώντας στην αγωνιστική αναγέννηση των «κυανέρυθρων».

Ο ΑΟΤ δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία τρία ματς και μετρά δύο νίκες στο πρωτάθλημα, με Αχαρναϊκό (1-0) και ΟΦΗ (1-0), αλλά και μια ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Με τη συμβολή του, οι «κυανέρυθροι» έχουν αλλάξει εικόνα και μπήκαν και πάλι σε τροχιά ανόδου.

Ο Σιδεράκης αποτέλεσε τη μεταγραφή της… τελευταίας στιγμής για τη θέση του τερματοφύλακα στα Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ είχε κλείσει το ρόστερ του πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, ωστόσο από τα φιλικά διαπιστώθηκε πρόβλημα στη θέση του «άσου».

Ο 29χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε στις 10 Αυγούστου και αποκτήθηκε ως βασική επιλογή. Ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης στα πρώτα παιχνίδια του ΑΟΤ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά πλέον πήρε τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και έχει κατεβάσει τα… ρολά. Απέναντι στον ΟΦΗ την Τετάρτη (7/12) μάλιστα έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στη σκαστή κεφαλιά του Βουό στο 89’, «σφραγίζοντας» τη νίκη του ΑΟΤ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep