«Τρομάξαμε με το γήπεδο»

Ο Άγγελος Βέρτζος μίλησε για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Αχαρναϊκού. Ο Άγγελος Βέρτζος μίλησε για την τραγική κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Έκπληκτοι έμειναν ο Άγγελος Βέρτζος και οι συμπαίκτες του, μόλις αντίκρισαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Μενιδίου.

Τα Τρίκαλα κατάφεραν να δραπετεύσουν από μία δύσκολη έδρα, αυτή του Αχαρναϊκού και ο Βέρτζος αναφέρθηκε στους λόγους που η ομάδα του έφτασε στο πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς. Ο 33χρονος στόπερ πάντως, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην κατάσταση του γηπέδου που ήταν τραγική.

«Επιτέλους ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και πάλι. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολη η έδρα του αντιπάλου. Γι’ αυτό είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, αφού η βαθμολογική θέση της ομάδας δεν είναι αυτή που μας αρμόζει. Ανταπεξήλθαμε στις δυσκολίες της αναμέτρησης και κυρίως αυτές του αγωνιστικού χώρου. Η αλήθεια είναι ότι μόλις φτάσαμε στο γήπεδο και αντικρίσαμε το γήπεδο, τρομάξαμε. Δεν το περιμέναμε. Είμαι σίγουρος ότι η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει στην συνέχεια του πρωταθλήματος». 

Last modified onΔευτέρα, 28 Νοέμβριος 2016 00:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep