«Δεν είναι κάτι σύνηθες»

Νίκη... ψυχολογίας χαρακτήρισε ο Γιώργος Γεωργιάδης αυτή του ΑΟ Τρίκαλα στις Σέρρες.

Ο ΑΟ Τρίκαλα βγήκε νικητής από το φιλικό παιχνίδι της Κυριακής (16/10) με τον Πανσερραϊκό και ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε ότι το αποτέλεσμα αυτό θα δώσει ψυχολογία στους παίκτες του. Παράλληλα σημείωσε ότι οι «κυανέρυθροι» είναι υποχρεωμένοι να εμφανιστούν έτοιμοι όποτε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών:

«Ήταν ένα αρκετά ανταγωνιστικό παιχνίδι με αρκετή ένταση για φιλικό. Όλες οι ομάδες, βέβαια, τα φιλικά τα βλέπουμε σαν αγώνες πρωταθλήματος. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Ο Πανσερραϊκός στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαρε, μας πίεσε αρκετά, ισοφάρισε, αλλά οι ποδοσφαιριστές μου είχαν καλή αντίδραση και καταφέραμε να πετύχουμε ένα δεύτερο γκολ. Απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα κάναμε μία καλή νίκη και ελπίζω να πάρουν τα παιδιά ψυχολογία».

Για την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος:

«Δεν είναι κάτι σύνηθες να έχεις φτάσει τέλη Οκτωβρίου και να μην έχεις επίσημα παιχνίδια. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει. Περιμένουμε τα νέα αν θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο. Αν ναι, πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι, αν όχι θα συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για την επιλογή του να συνεχίσει στον ΑΟΤ:

«Προσαρμόζομαι κι εγώ. Επιλογή μου ήταν και είμαι και ευχαριστημένος. Είμαστε από τις ομάδες που θέλουμε να παλέψουμε για τις δύο πρώτες θέσεις. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολα. Υπάρχουν κι άλλες τέσσερις, πέντε ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο. Θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να βελτιωνόμαστε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Last modified onΔευτέρα, 17 Οκτώβριος 2016 14:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep