Ήττα και στα Γιάννενα

Νέα φιλική ήττα υπέστη ο ΑΟ Τρίκαλα στα Γιάννινα με 3-0 από τον ΠΑΣ

Προβλημάτισε για ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι ο ΑΟΤ, καθώς ηττήθηκε 3-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μένοντας για τρίτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη και χωρίς γκολ. Οι Γιαννιώτες μπήκαν ορεξάτοι στο ματς και στο 5’ ο Κόντε με πλασέ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια ο ΠΑΣ έχασε κι άλλες ευκαιρίες, με τα Τρίκαλα να αντιδρούν στο 29’ με ένα χαμένο τετ-α-τέτ του Κουσκουνά και στο 31’ είχαν δοκάρι σε γυριστό σουτ του Λεάντρο. Όμως στο 36’ ο Κόντε έβγαλε σε αντεπίθεση τον Ναδάλες που πλάσαρε για το 2-0.

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης ανακάτεψε την τράπουλα στο ημίχρονο, ελπίζοντας σε βελτιωμένη εικόνα. Και ο ΑΟΤ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο, απειλώντας με τους Δουκάκη, Μπαϊκαρά και Μουμίν. Όμως ο ΠΑΣ σε μια νέα αντεπίθεση πέτυχε το τρίτο του γκολ, με σκόρερ τον Ζάιρο. Ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε μετά τη μια ώρα αγώνα, με τις πολλές αλλαγές των δύο προπονητών να παίζουν τον ρόλο τους. Στο 87’ ο Περιστερίδης έκανε διπλή απόκρουση, στερώντας το γκολ από τα Τρίκαλα, αρχικά σε εκτέλεση φάουλ του Σερτζίνιο και στη συνέχεια σε κεφαλιά του Χασομέρη. Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν ένα μακρινό σουτ του Γιαννιτσάνη, το οποίο μπλόκαρε ο Περιστερίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Πασχαλάκης (46’ Περιστερίδης), Μπέριος (68’ Μαυροπάνος), Σκόνδρας, Κοζορώνης (46’ Κούτρης), Γιάκος, Ναδάλες, Μπουκουβάλας (81’ Ψαρράς), Δώνης (60’ Βιδάλ), Ακόστα (81’ Φερφελής), Μαμπουλού (73’ Ντόλοβατς), Κόντε (46’ Ζάιρο)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σιδεράκης, Νικολακάκης (46’ Χασομέρης), Τζάκσον (42’ Γκόλιας), Βέρτζος (46’ Σερτζίνιο), Λεάντρο (46’ Λαμπάκης), Σαρακατσάνος (87’ Νιάρος), Μουμίν (80’ Ράσιτς), Μίνγκας (46’ Ριζογιάννης), Κουσκουνάς (46’ Γιαννιτσάνης), Στεφάνοβιτς (46’ Δουκάκης), Μπαϊκαρά (58’ Στογιάνοβιτς)

Last modified onΠαρασκευή, 02 Σεπτέμβριος 2016 19:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep