«Μήνυση αν δεν τα σβήσουν»

Το σύνθημα υπέρ του Ηρακλή που γράφτηκε στο γήπεδο των Τρικάλων. Το σύνθημα υπέρ του Ηρακλή που γράφτηκε στο γήπεδο των Τρικάλων.

Ο Χρήστος Γιαλιάς τοποθετήθηκε για τα συνθήματα που γράφτηκαν στο γήπεδο των Τρικάλων από οπαδούς του Ηρακλή.

Η υπόθεση της αδυναμίας του Ηρακλή να βρει λύση στα οικονομικά του έμπλεξε τα Τρίκαλα σε σενάρια εφημερίδας της Θεσσαλονίκης που αναφέρει πως υπήρξε διάθεση για την διεκδίκηση της θέσης από την ομάδα της Θεσσαλίας και αυτό προκάλεσε την αναγραφή ενός συνθήματος στο γήπεδο των Τρικάλων.

«Ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εμένα η επίθεση που δέχτηκε η ομάδα και εγώ προσωπικά από ανθρώπους που δηλώνουν φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι γέμισαν με συνθήματα το δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Δηλώνω ότι αν μέχρι αύριο το πρωί δεν σβηστούν τότε –για πρώτη φορά και όχι όπως ψευδώς έχει γραφτεί ότι ήδη έχω προσχωρήσει σε μηνύσεις – θα κινηθώ νομικά εναντίον όλων αυτών που δηλώνουν ότι θέλουν το καλό του Ηρακλή. Η ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και η δική μου πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι δεν κινούμαστε ποτέ στο παρασκήνιο, αλλά πάντα στο προσκήνιο κοιτάζοντας όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep