«Θα δώσουμε το 120%»

Εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες προετοιμασίας του ΑΟΤ, αλλά και την ποιότητα του ρόστερ είναι ο Μανώλης Νικολακάκης

Αποφασισμένοι είναι στον ΑΟ Τρίκαλα να πετύχουν τον στόχο της ανόδου, όπως τόνισε ο Μανώλης Νικολακάκης, σε δηλώσεις του κατά την προετοιμασία της ομάδας στον Βώλακα. Ο 25χρονος αμυντικός στάθηκε στην ποιότητα του ρόστερ, την καλή δουλειά που γίνεται, αλλά και το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

«Εχω έρθει σε μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε θέματα οργάνωσης. Από την πρώτη μέρα που βρέθηκα στην ομάδα είδα όλα δουλεύουν σωστά. Είμαστε σε καλό επίπεδο και είναι θετικό ότι δεν έχουμε βγάλει μυικούς τραυματισμούς. Το τεχνικό τιμ έχει ένα πλάνο στο μυαλό του και προσπαθεί να μας το περάσει, ειδικά σε μας τους καινούργιους, γιατί είναι πολλά παιδιά από πέρυσι που έχουν αφομοιώσει την τακτική. Ευελπιστούμε να μπούμε στο κλίμα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, για να βοηθήσουμε στον στόχο», ανέφερε αρχικά για τις πρώτες του εντυπώσεις.

Για το ρόστερ ανέφερε: «Η ομάδα έχει υψηλό επίπεδο στο ρόστερ. Εγώ δεν το πίστευα, αν και έβλεπα και στους περσινούς αγώνες του ΑΟΤ ότι έχει μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στα περισσότερα παιχνίδια έπαιζε ποδόσφαιρο κυριαρχίας με πολύ ωραίους συνδυασμούς και μου άρεσε να βλέπω την ομάδα. Αλλά δεν περίμενα τόσο γρήγορα να αφομοιώσουν οι νέοι παίκτες κάποια θέλω του προπονητή. Είμαστε μιάμιση εβδομάδα σε προετοιμασία και για 5η μέρα στη Δράμα και η ομάδα στις προπονήσεις δείχνει μια ποιότητα, που δεν τη συναντούσα ούτε στην Α’ Εθνική όταν έκανα προετοιμασία. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά και να βελτιωνόμαστε».

Για τη συνέχεια της προετοιμασίας: «Η συνέχεια θα εξαρτηθεί από τη δουλειά που θα κάνουμε. Είμαστε σε καλό στάδιο. Όλα τα παιδιά από την μέρα που ήρθαμε μας έβαλαν στην οικογένεια του ΑΟΤ. Και οι παλιοί παίκτες μας βοήθησαν σε αυτό. Είμαστε τυχεροί, υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, κι αυτό αν συνδυαστεί με δουλειά και με την ποιότητα που έχουμε, θα κάνει τον ΑΟΤ να φτάσει εκεί που θέλει».

Κλείνοντας έστειλε ένα μήνυμα για τους φίλους των Τρικάλων: «Θα δώσουμε το 100% κι αν δεν φτάνει θα δώσουμε το 120% . Εχουμε έρθει εδώ με έναν στόχο. Η ομάδα και ο προπονητής μας επέλεξαν κι εμείς πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας για τον ΑΟΤ και ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος της χρονιάς».

Στα της προετοιμασίας, σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν το πρωί της Τετάρτης (27/7) οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ. Το ένα δούλεψε στην φυσική κατάσταση και το δεύτερο έκανε αποκατάσταση.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep