«Τα λόγια μέσα από τις γραμμές» (video)

Η πρώτη του ΑΟ Τρίκαλα και το σύνθημα ανόδου.

Την επίσημη «πρώτη» της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τρίτη (19/07) ο ΑΟ Τρίκαλα και ο τεχνικός, Σταύρος Ψιμουλάκης δεν παρέλειψε να τονίσει ότι «από εδώ και πέρα θα μιλάει η ομάδα και όχι εγώ». Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ μίλησε για αποκλειστικό στόχο την άνοδο και ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος, ενώ φανταστική χαρακτήρισε την πρώτη συγκέντρωση ο Χρήστος Μίνγκας.

Ο Ψιμουλάκης είπε:
«Γι' αυτή τη μέρα δουλέψαμε πάρα πολύ ένα μήνα, όλο το επιτελείο, το διοικητικό συμβούλιο. Ο πρόεδρος έκανε όλες τις επιθυμίες και όλο το σχεδιασμό που είχαμε θέσει εξ αρχής το έκανε πράξη. Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα έργα. Τα λόγια μέσα από τις γραμμές. Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε κάναμε. Ο πρόεδρος ό,τι ζητήσαμε το έπραξε στο ακέραιο και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Όλοι να αγκαλιάσετε αυτή την προσπάθεια και θα μιλάει από εδώ και πέρα η ομάδα και όχι εγώ».

Ο Αχιλλέας Σαρακατσάνος ανέφερε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε μετά από αρκετό διάστημα και πάλι στα γήπεδα για ένα νέο ξεκίνημα, μία νέα αρχή, με παρουσία του κόσμου που βλέπουμε τη δίψα του για κάτι καλό αυτή τη χρονιά. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες. Να φτιάξουμε μια ομάδα, να γεμίσουμε το στάδιο, να απολαμβάνει ο κόσμος ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία».

Ο Χρήστος Μίνγκας δήλωσε:
«Είναι φανταστική η πρώτη με τον κόσμο εδώ. Τα λόγια είναι περιττά. Δουλειά από εδώ και πέρα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Γιαλιά και τον κύριο Ψιμουλάκη για την εμπιστοσύνη και το «θέλω» τους να έρθω στην ομάδα. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία».

Δείτε το video του goaltrikala.gr από την πρώτη συγκέντρωση...

Media

Last modified onΤετάρτη, 20 Ιούλιος 2016 11:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep