«Φέτος θα είναι η χρονιά μας»

Από τους παίκτες του ΑΟΤ εξαρτάται η άνοδος, σύμφωνα με τον Νίκο Κουσκουνά

Μια εξαιρετική σεζόν είχε ο Νίκος Κουσκουνάς με τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά πιστεύει πως τη νέα χρονιά η ομάδα θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League. Ο 28χρονος επιθετικός μίλησε στη «Λέσχη 97,6» για την χρονιά που πέρασε, αλλά και αυτή που ξεκινά.

Για την σεζόν που τελείωσε ανέφερε: «Προσωπικά για εμένα ήταν μια καλή χρονιά, αφού κατάφερα να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Για κάποιες λεπτομέρειες δεν κατάφερε η ομάδα να πάρει το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα. Πιστεύω ότι όλα αυτά θα βελτιωθούν και φέτος θα είναι η χρονιά μας. Αυτό το πιστεύω απόλυτα, ότι όλα θα εξαρτηθούν από τη δική μας παρουσία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα της Football League: «Βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες έχουν πολλά προβλήματα. Εδώ στα Τρίκαλα εμείς είμαστε τυχεροί, αφού ο Χρήστος Γιαλιάς έχει φροντίσει να μην υπάρχουν προβλήματα σε οικονομικό επίπεδο και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίκτες θέλουν να έρθουν στον ΑΟΤ!».



Στο τέλος αναφέρθηκε και στους φιλάθλους: «Το έχω πει και κατά την διάρκεια της σεζόν. Οι φίλαθλοι μας έχουν βοηθήσει στα μέγιστα και μάλιστα υπήρχαν αγώνες που με την βοήθεια τους φτάσαμε στη νίκη. Θεωρώ δεδομένο ότι η βοήθεια τους θα είναι και τη νέα αγωνιστική μεγάλη».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep