Τόμκοβιτς στον ΑΟΤ!

Ο Μιχάιλο Τόμκοβιτς υπέγραψε για ένα χρόνο στον ΑΟ Τρίκαλα.

Έναν ακόμα ξένο ποδοσφαιριστή αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα ο ΑΟ Τρίκαλα. Όπως αποκαλύπτει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», οι Θεσσαλοί έδωσαν τα χέρια για τον επόμενο ένα χρόνο με τον 25χρονο, Μιχάιλο Τόμκοβιτς από το Μαυροβούνιο, προκειμένου να ενισχυθούν στα μετόπισθεν.

Ο Τόμκοβιτς ήταν αρχηγός της Μπούντουτσνοστ στην πατρίδα του. Έχει ύψος 1.87μ. και μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως στόπερ. Είναι διεθνής με την U17 της εθνικής ομάδας της χώρας του και πέρυσι κατέγραψε 27 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ. Τη σεζόν 2014-15 έπαιξε σε 35 ματς και σημείωσε 4 τέρματα, την αγωνιστική περίοδο 2013-14 ο απολογισμός του ήταν 26 συμμετοχές και το 2012-13 είχε 25 παιχνίδια.

Το καλοκαίρι του 2014 ο Τόμκοβιτς είχε 4 συμμετοχές και 1 γκολ στους δύο πρώτους προκριματικούς γύρους του Europa League, ενώ ήταν βασικός και στα δύο περσινά ματς κόντρα στη Σπάρτακς της Λετονίας.

Τη Δευτέρα (04/07) το πρωί, ανακοινώθηκε η απόκτησή του:

«Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του Μαυροβούνιου αμυντικού, Μιχαήλο Τόμκοβιτς.  Γεννήθηκε στις 10 Ιουλίου 1991 και έρχεται στα Τρίκαλα με εμπειρία από το Γιουρόπα Λιγκ, όπου μετρά 6 συμμετοχές. O Τόμκοβιτς ήταν βασικό στέλεχος στην Μπούντουτσνοστ Ποντγκόριτσα του Μαυροβουνίου. Με την προηγούμενη ομάδα του στα 4 χρόνια που αγωνίστηκε εκεί, είχε 94 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα και του ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες».

Media

Last modified onΔευτέρα, 04 Ιούλιος 2016 11:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep