«Ένας Θεός ξέρει...»

Απάντηση του Παντελή Ριζογιάννη στον Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του στην εφημερίδα «Ελευθερία» επιτέθηκε εκ νέου στον ΑΟ Τρίκαλα και τον ποδοσφαιριστή του, Παντελή Ριζογιάννη. Ο τελευταίος με τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα «goaltrikala» απάντησε στον γνωστό ποινικολόγο και όπως είπε: «Ένας Θεός ξέρει πώς με είδε να αγωνίζομαι στην Αναγέννηση Καρδίτσας».

Ο Ριζογιάννης ανέφερε:
«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τα όσα είπε ο κ. Κούγιας για μένα, τον πρόεδρο και την ομάδα μας. Καταρχάς μιλάει συνέχεια για γκολ οφσάιντ που μόνο ο κ. Κούγιας είδε από το πέταλο ενώ η Ελλάδα τα γκολ τα είδε κανονικά. Κάτι ανέφερε πως υποβίβασα την Αναγέννηση Καρδίτσας, παίκτης της οποίας δεν υπήρξα ποτέ. Μάλλον μόνο ο κ. Κούγιας θα με είδε να παίζω εκεί αλλά τότε εγώ έπαιζα στην ΠΑΕ Ξάνθη. Ένας θεός ξέρει πως με είδε στην Καρδίτσα.

Όσο αφορά για την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ελευσίνα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα με +7 βαθμούς. Με αποκάλεσε υποκείμενο τον ευχαριστώ για τη διαφήμιση στο πρόσωπο μου και στην ομάδα των Τρικάλων. Παρεπιπτόντως χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο με υγεία και τον ΑΟ Τρίκαλα στη Super League».

Last modified onΤρίτη, 03 Μάιος 2016 14:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep