«Μαγκιά δεν είναι τα επτά γκολ»

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης αναφέρθηκε στους οκτώ τελικούς που απομένουν για τον ΑΟ Τρίκαλα.

Στον ρυθμό και την ταχύτητα που επιθυμεί ο Σταύρος Ψιμουλάκης έχουν αρχίσει και μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας μετά το 3-1 σε βάρος του Πανελευσινιακού. Αναλυτικά ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα, γιατί έπαιζα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, ο οποίος είναι σε μια δύσκολη αγωνιστική κατάσταση. Δυστυχώς εμείς έπρεπε να κάνουμε τα αυτονόητα, σαν ΑΟ Τρίκαλα και σαν προπονητής. Ευτυχήσαμε να βάλουμε δύο γρήγορα γκολ και έπεσε ο ρυθμός σε μεγάλο βαθμό όπως συνέβη και στο 2ο ημίχρονο που βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και παίζαμε με σβηστές μηχανές.

Τα παιδιά και με την Παναχαϊκή που παίξαμε ξέρουν ότι όταν υπάρχουν προβλήματα, δείχνεις σεβασμό. Η μαγκιά δεν είναι να βάλεις 7 γκολ σε ένα αντίπαλο με προβλήματα, η μαγκιά είναι να πάμε να πάρουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας και είναι όλα τελικοί, να πάμε να κάνουμε την δουλειά μας στις Σέρρες.

Μαζεύονται τα προβλήματά μας. Όλα τα παιδιά ήταν με τα δικά τους προβλήματα, αλλά μπαίνουν σε ένα ρυθμό και δουλεύουμε στις ταχύτητες που εγώ θέλω. Ήταν φυσιολογικό να πέσει ο ρυθμός μετά τα τρία γρήγορα γκολ. Φυσικά ο κόσμος θέλει θέαμα, συνέχεια, γκάζια. Τέλειωσε αυτό το παιχνίδι το ξεχνάμε. Είναι πολύ καλή ομάδα και της έχω εμπιστοσύνη. Πρέπει να κάνουμε υπέρβαση για να προλάβουμε.

Οι άλλοι αντίπαλοι που προπορεύονται… με μισό γκολ παίρνουν τα παιχνίδια. Αν είναι, δεν είναι πέναλτι της ΑΕΛ δεν θα το εξετάσω εγώ. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας.
Είμαι υποχρεωμένος να παίξω με ρίσκο και το ρίσκο εγκυμονεί κινδύνους. Δεν θα παίξω πίσω, να κλέψω, να έχω αμυντική σκέψη. Πρέπει να προλάβουμε και για να προλάβουμε πάμε με ρίσκο. Έτσι παίξαμε και στην Κέρκυρα και δυστυχώς το χάσαμε. Όταν είχαμε τις φάσεις να μπούμε μπροστά στο σκορ δεν το κάναμε.

Μου αρέσει πολύ το επιθετικό ποδόσφαιρο, να πιέζω ψηλά. Να διεκδικώ. Όχι να κλέψω. Θα πάμε με ρίσκο όλα τα παιχνίδια. Δεν με βοηθάει ούτε ο πόντος στις Σέρρες, ούτε ο πόντος στη Λαμία. Μην κρυβόμαστε. Η ομάδα έχασε πολλούς βαθμούς που θεωρητικά ήταν εύκολοι και τώρα είμαι αναγκασμένος να ρισκάρω και τα παιδιά πρέπει να το πιστέψουν για να καλύψουμε πράγματα και καταστάσεις.

Η ομάδα έχει ικανότητες, καλούς χαρακτήρες και καλούς ποδοσφαιριστές. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Ευχαριστώ στον κόσμο που συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα. Αυτό μας δίνει κουράγιο. Εύχομαι στον Πανελευσινιακό να βρουν τη δύναμη, να μπορέσουν να μείνουν στην κατηγορία

Ο Γιάννης Χαροντάκης είπε:
«Κάναμε το καθήκον μας. Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Κλειδώσαμε το ματς νωρίς. Θέλουμε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει».

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΚυριακή, 20 Μάρτιος 2016 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep