«Παίξτε σαν να μην υπάρχει αύριο»

Οι οργανωμένοι των Τρικάλων έδωσαν το σύνθημα για επικράτηση επί της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Θεσσαλικό ντέρμπι ακολουθεί στη Football League. Ο ΑΟΤ αντιμετωπίζει στην έδρα του την Αναγέννηση Καρδίτσας και οι οργανωμένοι των Τρικάλων έστειλαν σαφές μήνυμα στους παίκτες να παίξουν «σαν να μην υπάρχει αύριο». Η ανακοίνωσή των «Σακαφλιάδων»: «Όσο μας πληγώνεις τόσο μας πορώνεις. Δεν ξενερώνουμε ποτέ!

ΑΟΤ δεν γίναμε ούτε για χαρές, ούτε για τρόπαια. Γίναμε γιατί αυτή η ομάδα είναι η ομάδα της πόλης μας, γίναμε γιατί στο δικό μας σπίτι υπάρχει μόνο ο Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, γίναμε γιατί είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ. Δεν ξενερώσαμε όταν έπεφτες στο τοπικό… Όταν δυο χρόνια όλοι σε είχαν σβήσει εμείς ήμασταν εκεί και σε αναστήσαμε. Όταν οι άλλοι κάνανε κηδεία τους δυο κύκλους εμείς σφίγγαμε τα δόντια και δεν σκύβαμε το κεφάλι…

Την άλλη Κυριακή εμείς θα κάψουμε τον καρνάβαλο στο γήπεδο… Εμείς δεν σας προδώσαμε, ΠΑΙΞΤΕ σαν να μην υπάρχει αύριο! Αν για σας αυτό είναι ένα ακόμη απλό παιχνίδι, για μας είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς! Ξεφτιλίστε τους, κάντε το για εμάς. Την Κυριακή το απόγευμα όλη η πόλη στο γήπεδο».

Last modified onΤετάρτη, 09 Μάρτιος 2016 11:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep