«Θα την πάω τρένο»

Αποτέλεσμα στην Καλλιθέα πάση θυσία θέλει να αποσπάσει με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Σταύρος Ψιμουλάκης.

Υπέρ - φορτωμένο χαρακτήρισε το ρόστερ του ΑΟ Τρίκαλα ο Σταύρος Ψιμουλάκης. Ο νέος προπονητής των Θεσσαλών μίλησε στην ιστοσελίδα «trikalascore.gr», αλλά σημείωσε πως αν κατακτηθεί θετικό αποτέλεσμα στην Καλλιθέα, τότε ο ίδιος θα πάει... τρένο την ομάδα.

Αρχικά ο Ψιμουλάκης είπε:
«Είναι γνωστό ότι η ομάδα είναι υπέρ - φορτωμένη με υπεράριθμους αθλητές με καλή ποιότητα και καλό βιογραφικό. Το πρόβλημα είναι ότι πολλά νέα παιδιά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους. Δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένοι και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Τους ξέρω, είναι ποιοτικοί, αλλά χρειάζεται χρόνος για να γίνει το πάντρεμα.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να μαζέψω το κομμάτι της ψυχολογίας, λίγο την πίεση, γιατί βάσει δυνατοτήτων η ομάδα είχε βγει πολύ από τις ράγες. Ο ΑΟ Τρίκαλα είχε δυνατότητες και πριν τις μεταγραφές. Αν γίνονται πολλές μεταγραφές, αυτό καμία φορά μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ. Προσπαθώ να αλλάξω αγωνιστική ταυτότητα, φιλοσοφία. Μου αρέσει να πιέζω ψηλά και να έχουμε πνεύμα νικητή

Αν βοηθήσει το ματς και έχουμε έστω μίνιμουμ συγκομιδή έναν πόντο, τότε θα πάρουμε ώθηση και θα την πάω τρένο την ομάδα. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και σε όσους έλειπαν. Αλλάζουμε σύνθεση, θέσεις, σχήμα, τακτική. Όλα αυτά πρέπει να τα παντρέψω μέσα σε τέσσερις ημέρες. Κάποιοι μπορεί να μη θέλουν την ομάδα να βγει, αλλά αν τα παιδιά αφομοιώσουν όσα τους πω και την Κυριακή δεν χάσουμε το ματς, θα τα ξαναπούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα.

Εμένα να με πυροβολάτε, αλλά δεν καταλαβαίνω. Δεν κάνω χατίρια και δεν γλείφω αυτιά. Η ομάδα είναι καλή και θα μπορούσε να είναι αλλού τώρα. Να έχει τελειώσει και να ψάχνουν τον δεύτερο».

Απόδοση: flnews

Last modified onΠαρασκευή, 19 Φεβρουάριος 2016 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep