Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 991

Ψάχνοντας τον… τέταρτο

Ξανά σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται και πάλι ο ΑΟ Τρίκαλα, μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Μαραντά.

Ο «κυανέρυθρος» πάγκος αποδεικνύεται ιδιαίτερα… ηλεκτρικός, καθώς ήδη έχουν καθίσει φέτος τρεις προπονητές και πριν την 20στή αγωνιστική αναζητείται ο τέταρτος!

Την αρχή φέτος έκανε ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος έκανε την προετοιμασία της ομάδας, αλλά έφυγε μετά από δύο παιχνίδια Κυπέλλου, πριν καν αρχίσει το πρωτάθλημα. Με απολογισμό μια ήττα και μια ισοπαλία, ο Γρεβενιώτης τεχνικός απομακρύνθηκε από τη θέση του στις 17 Σεπτεμβρίου. Διάδοχός του στον πάγκο του ΑΟΤ ήταν ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, ο οποίος άντεξε ως τις 21 Δεκεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα, τα Τρίκαλα μέτρησαν 7 νίκες, 3 ήττες και 3 ισοπαλίες, απολογισμός που όμως δεν κρίθηκε ικανοποιητικός από τη διοίκηση. Τη… σκυτάλη πήρε ο Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος όμως δεν έκανε καλή εντύπωση στον κόσμο της ομάδας. Στα πέντε παιχνίδια που έμεινε στο τιμόνι των «κυανέρυυθρων» ο Ξανθιώτης τεχνικός, είχε τον φτωχό απολογισμό της μιας νίκης, μιας ήττας και των τριών ισοπαλιών. Το κυριακάτικο εντός έδρας 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα αποτέλεσε και το τελευταίο του παιχνίδι.

Πλέον, ο ΑΟΤ έχει χάσει αρκετό έδαφος στην προσπάθειά του να κερδίσει την άνοδο στη Super League και αναζητείται ο προπονητής εκείνος που θα μπορέσει να εκπληρώσει αυτόν τον στόχο. Η διοίκηση έκανε πολλές μεταγραφές τον Ιανουάριο για να ενισχύσει το ρόστερ και ο νέος τεχνικός καλείται να το διαχειριστεί με τέτοιο τρόπο στις υπόλοιπες 15 αγωνιστικές να καλύψει τη διαφορά από την κορυφή.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep