«Όλοι μαζί για νίκη»

Οι Σαρακατσάνος, Μουμίν κάλεσαν τους οπαδούς του ΑΟΤ να δώσουν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο.

Κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει το Σάββατο (23/01) ο ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον Απόλλωνα. Και σε αυτή την προσπάθεια θέλει τη στήριξη των οπαδών, την οποία ζήτησαν οι Αχιλλέας Σαρακατσάνος, Χουσεΐν Μουμίν με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

Ο Σαρακατσάνος είπε:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, εμείς σαν ομάδα θα κυνηγήσουμε πάση θυσία την νίκη ώστε να διατηρηθούμε σε τροχιά ανόδου. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να κυνηγάμε με αξιώσεις τον στόχο που έχουμε θέσει εξαρχής, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League. Σίγουρα όταν έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο, είναι μια σημαντική βοήθεια. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας και θα έρθει να μας ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνουμε το Σάββατο και μακάρι στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την νίκη».

Ο 28χρονος μέσος ανέφερε:

«Είναι από τα πιο σημαντικά παιχνίδια που έχουμε κάνει. Είναι πολύ δύσκολος αγώνας και θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Στόχος μας όπως έχουμε ξανά πει είναι η άνοδος και θα το παλέψουμε μέχρι την τελευταία στιγμή . Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και όλοι μαζί να κερδίσουμε τον αγώνα. Με τους φιλάθλους δίπλα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Last modified onΠέμπτη, 21 Ιανουάριος 2016 17:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep