Παρεμβάσεις από Γιαλιά

Ο μεγαλομέτοχος του ΑΟ Τρίκαλα τοποθετήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες ανακατατάξεις στο ρόστερ

Την απόφαση να τοποθετηθεί ο ίδιος μιλώντας με τους φίλους του ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Χρήστος Γιαλιάς με αφορμή τις αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας. Η διακοπή του πρωταθλήματος της Football League για την περίοδο των εορτών έδωσε το έναυσμα για προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό του ΑΟΤ και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ τοποθετήθηκε για τις εν λόγω επιλογές.

Όμως δεν επέλεξε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο αλλά αποφάσισε να μιλήσει ο ίδιος με τον κόσμο μέσα από τον λογαριασμό της ομάδας στο facebook. Συγκεκριμένα, στην ανάρτηση για την απόκτηση του Κώστα Φλίγκου, όπου δεν έλειψαν τα επικριτικά σχόλια των φιλάθλων, ο Γιαλιάς σχολίασε αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Καλές γιορτές με υγεία να κάνετε τώρα γιατί μετά θα στεναχωρηθείτε», προφανώς αναφερόμενους σε όσους περιμένουν να μην πετύχουν οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

Επίσης, στην ανάρτηση για την λύση του συμβολαίου του Ιορδάνη Παπαργυρίου, ο Χρήστος Γιαλιάς σχολίασε επισημαίνοντας: «Θα πάρω παίκτες που όταν καίει η μπάλα δεν θα φοβούνται». Μάλιστα όταν ένας φίλαθλος υπερασπίστηκε τον παίκτη αναφέροντας πως είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες στην ομάδα, ο Γιαλιάς απαντώντας στο εν λόγω σχόλιο υπογράμμισε: «2 λάθη και 2 γκολ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep