Ένταση με Γιαλιά

Φωτό: flnews Φωτό: flnews

Αρκετές φορές υπήρξε αναστάτωση στο Μενίδι με τον μεγαλομέτοχο του ΑΟΤ, Χρήστο Γιαλιά, που επέλεξε να καθίσει σε σημείο που ήταν οι οπαδοί του Αχαρναϊκού.

Τα μέτρα ασφαλείας, τόσο της ομάδας του Αχαρναϊκού, όσο και του ίδιου του Γιαλιά ήταν αυξημένα, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα με την παρουσία του στο γήπεδο του Μενιδίου και στον αγώνα της Κυριακής (06/12) με τον ΑΟ Τρίκαλα. Η εξέλιξη, όμως, της αναμέτρησης και το ότι καθόταν ουσιαστικά ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων... έφερε πολλές φορές αναστάτωση.

Το κυριότερο επεισόδιο έγινε με την λήξη της αναμέτρησης και την ανατροπή του σκορ από την ομάδα των Τρικάλων, όπου όπως ήταν φυσικό πανηγύρισε μαζί με όσους ακολούθησαν την ομάδα της Θεσσαλίας. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε ένας διάλογος με όσους ήταν κοντά του και έγινε ακόμη πιο έντονος όταν πήραν μέρος σε αυτόν και όσοι ήταν στις γύρω εξέδρες.

Αμέσως υπήρξε επέμβαση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και, φυσικά, οι άνθρωποι του Γιαλιά προσπάθησαν να τον οδηγήσουν εκτός γηπέδου ώστε να τελειώσει οποιοδήποτε επεισόδιο. Στην έξοδό του από το γήπεδο τον πλησίασαν αρκετοί οπαδοί του Αχαρναϊκού (φωτ.), άνοιξαν διάλογο μαζί του και ακούστηκαν εκφράσεις από όλες τις πλευρές. Τελικά μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε από το σημείο της έντασης και έκλεισε ο επεισοδιακός κύκλος της παρουσίας του στο γήπεδο του Αχαρναϊκού.

Last modified onΚυριακή, 06 Δεκέμβριος 2015 20:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep