Μόνο νίκη με Χανιά

Τα Τρίκαλα στοχεύουν αποκλειστικά στο τρίποντο κόντρα στον ΑΟΧ.

Άλλο αποτέλεσμα για τα Τρίκαλα πέρα από τη νίκη στην αναμέτρηση της Κυριακής (29/11) με τον ΑΟΧ δεν υπάρχει. Οι Θεσσαλοί μετά την ήττα από τη Ζάκυνθο προσγειώθηκαν ανώμαλα στην πραγματικότητα και το σενάριο νέου στραβοπατήματος ούτε που θέλουν να το σκέφτονται.

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τον Κουμπαρούλη, όπως αναμενόταν, να μπαίνει στην αποστολή και να τίθεται στη διάθεση του νεαρού τεχνικού. Ο Σικαλιάς παρέμεινε νοκ άουτ, όπως ασφαλώς και οι Αρσενίεβιτς - Βάσκες που έχουν τεθεί στο περιθώριο.

Αυτή τη φορά ο έμπειρος γκολκίπερ Σάκης Χιώτης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στο ματς. Η αποστολή: Χιώτης, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Ρεπετσάς, Κουμπαρούλης, Ζώνας, Νιάρος, Λαμπάκης, Κωνσταντινίδης, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Μουμίν, Μακρίδης, Γκονζάλες, Βαγγελής, Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Χαροντάκης, Κουσκουνάς, Γκμπαλέ.

Το «ευχαριστώ» του Παππά

Αποχαιρετιστήρια δήλωση του τέως γενικού αρχηγού των Τρικάλων. Ο Διονύσης Παππάς ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτό το διάστημα στην ομάδα. Σε λίγο χρόνο καταφέραμε πάρα πολλά, κυρίως γιατί βάλαμε το εμείς, πάνω από το εγώ. Εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα και να επιτύχει τους υψηλούς στόχους της. Μεγάλο ευχαριστώ και στον φιλόξενο κόσμο των Τρικάλων. Καλή συνέχεια».

Last modified onΣάββατο, 28 Νοέμβριος 2015 17:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep