Σύσσωμος ο ΑΟΤ στο τρισάγιο

Οι άνθρωποι των Τρικάλων δεν ξέχασαν τους αδικοχαμένους Παντελή Εξηνταφώτη και Στάθη Λαζαρίδη.

Πριν από 19 χρόνια, δύο ποδοσφαιριστές των Τρικάλων, οι Παντελής Εξηνταφώτης και Στάθης Λαζαρίδης, έχασαν τη ζωή τους. Οδηγούσαν με άσχημες καιρικές συνθήκες και σε τροχαίο κόπηκε το νήμα της ζωής τους στην άσφαλτο. Στη μνήμη των δύο παιδιών κτίστηκε ένα εικόνισμα στο Στάδιο της πόλης το οποίο θυμίζει σε όλους τα δυο παλικάρια που χάθηκαν άδικα. Το μεσημέρι της Πέμπτης τελέστηκε τρισάγιο στo μνημείο τους από τον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο, μαζί με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Κωνσταντίνο Τσιακμάκη. Το τρισάγιο τελέστηκε παρουσία των ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ και του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ.

Μετά τη δέηση ο Γενικός Αρχηγός Ζήσης Κατσαντώνης, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των άτυχων ποδοσφαιριστών της ομάδας και στη συνέχεια ο Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυστόστομος απεύθυνε ένα χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές . Τους ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχία στους αγώνες. Τους τόνισε επίσης πως θα προσεύχεται και θα είναι νοερά κοντά τους και έδωσε υπόσχεση να παρακολουθήσει κάποιους από τους αγώνες του πρωταθλήματος.

Στο μνημόσυνο, εκτός από τους παίκτες και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ομάδας, παραβρέθηκαν παράγοντες του Ερασιτέχνη , ο Δημοτικός Σύμβουλος Άκης Αναστασίου, ενώ παρέστη επίσης ο πρόεδρος των Βετεράνων του ΑΟΤ Στέφανος Πιάζας, μέλη των παλαιμάχων , αλλά και φίλαθλοι της ομάδας.

Last modified onΠέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 17:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep