«Κανένας φόβος, μόνο υπομονή»

Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος μίλησε ξανά για τον στόχο της πρωτιάς.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό "Θεσσαλία" έδωσε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε πως ξεκάθαρος στόχος είναι η 1η θέση, αν και υποστήριξε ότι το Νο1 φαβορί για την άνοδο είναι η ΑΕΛ.

Αρχικά είπε: "Το ματς με τον Πανσερραϊκό ήταν σταθμός για εμάς. Βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο ό,τι επιθυμούμε εμείς να βγαίνει. Ξέρουμε ότι στη Β' Εθνική γίνονται κλειστά παιχνίδια. Όσοι έχουν δει τα Τρίκαλα, ξέρουν ότι παίζουμε για προσφέρουμε θέαμα και φυσικά να αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε την καλύτερη επίθεση μαζί με την ΑΕΛ, 14 γκολ. Όλα τα παιχνίδια μας προσφέρουν θέαμα. Μας ευχαριστεί η εικόνα μας. Όλοι επιθυμούμε την άνοδο στη Super League. Με φοβίζει η απαιτούμενη ισορροπία. Υπάρχουν πολλοί εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν. Παιχνίδι με παιχνίδι θα φέρουμε κι άλλο κόσμο στο γήπεδο. Είναι κόσμος που έχει ζήσει την ομάδα στην Α' Εθνική. Το στοιχείο που απαιτείται είναι η υπομονή. Απαιτείται υπομονή και όχι φόβος. Δεν έχω νιώσει πίεση, ούτε από τον κόσμο, ούτε από τον κ. Γιαλιά. Όταν ήρθα στην ομάδα, και εγώ πήρα ρίσκα. Δεν το είχα φτιάξει εγώ το ρόστερ. Κοιτάζουμε εδώ μόνο ψηλά".

-Πόσο μεγάλο είναι το εμπόδιο είναι της ΑΕΛ;
"Το όσο πιο ψηλά γίνεται είναι η 1η θέση. Ξεκάθαρα η ΑΕΛ είναι το πρώτο φαβορί. Κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι στην κατηγορία. Είναι αήττητη. Δεν ξέρω πώς θα διαχειριστεί βέβαια μια ήττα όταν και αν αυτή έρθει. Εκεί και αν υπάρχει πίεση...".

-Υπάρχει βάθος στον πάγκο;
"Δεν είναι ισάξιοι και οι 25 παίκτες, αλλά εγώ με αυτούς δουλεύω. Αν χρειαστεί ενίσχυση, θα την κάνουμε. Δεν διστάζω να δουλεύω με νέα παιδιά. Από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο δουλεύω με όλους τους παίκτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος".

-Για τη συνέχεια της Football League:
"Η ΑΕΛ δείχνει ότι είναι πιο έτοιμη, αλλά η ψαλίδα δεν έχει ανοίξει ακόμα. Υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες. Όπως ο Απόλλων που βρήκε τα πατήματά του, αλλά και η Παναχαϊκή. Υπάρχουν ομάδες με ειδικό βάρος, έμπειροι προπονητές. Είναι μαραθώνιος. Κανείς δεν είναι πρωταθλητής σε οκτώ αγωνιστικές. Εμείς κάναμε ήττα και τη διαχειριστήκαμε καλά".

Last modified onΔευτέρα, 16 Νοέμβριος 2015 16:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep