Το γύρισαν τα Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά επικράτησε 2-1 της Φαρκαδόνας.

Το πρώτο φιλικό στη μετά Βαζάκα εποχή έδωσε το Σάββατο (19/09) ο ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στη Φαρκαδόνα. Ο νέος τεχνικός του ΑΟΤ, Κώστας Παναγόπουλος παρακολούθησε την εκτός έδρας αναμέτρηση από την εξέδρα και δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών του στο πρώτο ημίχρονο, οπότε οι γηπεδούχοι σημείωσαν δύο γκολ και έχασαν αρκετές ακόμα ευκαιρίες.

Στο 23' η Φαρκαδόνα είχε δοκάρι με κεφαλιά του Πολυζόπουλου και έξι λεπτά μετά άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, ο Ιακωβάκης εκτέλεσε κόρνερ, ο Παπαευθυμίου σούταρε και η μπάλα στρώθηκε στον Κουλτσιάκη που βρήκε δίχτυα με σουτ. H απάντηση από τον ΑΟΤ άμεση, καθώς στο 32' ο Βάσκεζ με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 36' ο Πολυζόπουλος είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά με σουτ.

O AOT έκανε την ανατροπή στο 56' με προβολή του Γκμπαλέ έπειτα από σέντρα του Παπαργυρίου. Σημειώνεται ότι αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Βάσκεζ, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τον ΑΟΤ έκανε ο Βούλγαρος, Ρομανόφ.

ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Ντάσκας (80' Γεωργίου), Νάκου, Παπαευθυμίου, Γιώτας (68' Μπασιάκας), Φορτούνης, Αετόπουλος (75' Ζαφειρίου), Πολυζόπουλος (82' Ψύρρας), Διβανές, Κουλτσιάκης (65' Ετόφ), Ιακωβάκης (82' Τσιούκας), Γκαντιάς (46' Μηνάς).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Σικαλιάς (63' Γιδόπουλος), Κωνσταντινίδης, Νιάρος (46' Ρομανόφ), Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Βανγκέλι (57' Μακρίδης), Ζώνας (46' Παπαργυρίου), Γκονζάλες (46' Στεφανοβιτς), Αρσενίεβιτς (57' Κουσκουνάς), Γκμπαλέ (73' Τοπτίδης), Βάσκεζ (35' Ριζογιάννης, 80' Κατσαντώνης).

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΣάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2015 18:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep