Στον ΑΟΤ ο Παναγόπουλος

Ο Κώστας Παναγόπουλος διαδέχτηκε τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα.

Άμεσα ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΑΟ Τρίκαλα ο διάδοχος του Γιώργου Βαζάκα. Οι Θεσσαλοί εξέτασαν πολλές περιπτώσεις και αυτή στην οποία κατέληξαν ήταν του Κώστα Παναγόπουλου.

Ο 38χρονος προπονητής αντικατέστησε πέρυσι τον Αλέκο Βοσνιάδη στον πάγκο της ΑΕΛ και έμεινε εκεί 1,5 μήνα, έχοντας απολογισμό μία ισοπαλία στο Κύπελλο και τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα (3-0-1). Ακολούθως έπιασε δουλειά στη Μυτιλήνη και τον Αιολικό. Έκανε ντεμπούτο τον Φεβρουάριο και αποχώρησε τον Απρίλιο με απολογισμό 3 νίκες - 1 ισοπαλία - 5 ήττες.

Στο παρελθόν εργάστηκε στον Πανιώνιο, τόσο τη σεζόν 2012-13 (8 αγώνες με 3 νίκες - 2 ισοπαλίες - 3 ήττες), όσο και το 2013-14 (9 αγώνες με απολογισμό 2-1-6 στο πρωτάθλημα και 1-0-3 στο Κύπελλο). Στον πάγκο της ΑΕΛ βρέθηκε και την αγωνιστική περίοδο 2013-14, στη Γ' Εθνική. Τότε είχε απολογισμό 5-0-1 στο πρωτάθλημα και 2-0-0 στο Κύπελλο. 

Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του, με τον Παναγόπουλο να δηλώνει: «Αναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη. Θα δουλέψουμε, όμως και θα φτιάξουμε την ομάδα όπως την ονειρεύεται η Διοίκηση και ο κόσμος της. Δεν θέλω να πω πολλά, θα μιλήσουμε με την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Last modified onΠέμπτη, 17 Σεπτέμβριος 2015 17:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep