«Όχι άλλη μεταγραφή ο ΑΟΤ»

Ο Γιώργος Βαζάκας θέλει πρόκριση από το πρώτο ματς Κυπέλλου στο Μενίδι.

Το ενδεχόμενο ενίσχυσης απέκλεισε ο Γιώργος Βαζάκας μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία αναφερόμενος στους τραυματισμούς των Βάσκεζ, Κουσκουνά, Γκμπαλέ. Παράλληλα ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα τόνισε ότι στόχος στο Κύπελλο είναι να πάρει η ομάδα του αποτέλεσμα πρόκρισης από το πρώτο ματς.

Αρχικά ο Βαζάκας είπε:

«Ήταν ένα δυνατό τεστ. Και οι δύο ομάδες είναι καλές. Για εμάς το παιχνίδι ήταν απαραίτητο, ώστε να βρούμε ρυθμό ενόψει του αγώνα με τον Αχαρναϊκό, η πρόκριση απέναντι στον οποίο είναι μονόδρομος. Δεν θα είναι εύκολο ματς, όπως δεν θα είναι κανένα με ομάδες της κατηγορίας. Όλα θα κριθούν στη λεπτομέρεια. Εμείς έχουμε ποιότητα, ρυθμό θέλουμε να βρούμε. Θέλουμε την Πέμπτη να είμαστε ακόμα καλύτεροι για να πάρουμε και τη νίκη».

Για τον κόσμο:

«Είναι η δύναμή μας. Παρότι οι συνθήκες δεν βοηθούσαν, ήρθαν και τους ευχαριστούμε. Στόχος μας και ευχή είναι το γήπεδο αυτό να γεμίσει».

Για τους τραυματισμούς τριών επιθετικών και αν υπάρχει περίπτωση ενίσχυσης:

«Μέχρι τον Δεκέμβριο είναι λίγα τα παιχνίδια. Δεν νομίζω να έχουμε πια τόσους τραυματισμούς. Η ομάδα θα αντέξει ως τον Δεκέμβριο και τότε θα δούμε τι διορθωτικές κινήσεις θα κάνουμε για να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Για το ματς Κυπέλλου:

«Καμία ομάδα δεν είναι τώρα στα καλύτερά της. Δεν υπάρχει ρυθμός. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ήμουν δύο χρόνια εκεί. Ο Αχαρναϊκός βασίζεται στη δύναμη και στην πίεση που θα ασκήσει. Εμείς έχουμε ποιότητα και ταχύτητα. Μακάρι να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης, αλλά δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι».

Last modified onΔευτέρα, 07 Σεπτέμβριος 2015 00:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep