Τριάρα ΑΟΤ με Οικονόμο

Πηγή φωτό: goaltrikala.gr Πηγή φωτό: goaltrikala.gr

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 3-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο «Γ. Μητσιμπόνας».

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας με τις οδηγίες του Γιώργου Βαζάκα και σχεδόν όλο το πρώην ρόστερ του Πανελευσινιακού έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (01/09) στο «Γ. Μητσιμπόνας» ο ΑΟ Τρίκαλα. Αντίπαλος των «κυανέρυθρων» ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Οι φιλοξενούμενοι, που είχαν βρει τα πατήματά τους όταν έπαιζαν στην Ελευσίνα δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν 3-0.

Στο 42’ μετά από σέντρα του Αρσενίεβιτς ο Κουσκουνάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 66’ σκόρερ χρίστηκε ο Βάσκεζ μετά από σέντρα του Γκμπαλέ. Ο τελευταίος κέρδισε στο 75’ πέναλτι και ο Βάσκεζ διαμόρφωσε το 3-0.

ΟΙΚ. ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Γούπος, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Πρίφτης, Σιάτρας, Μπαλής, Βούζας, Κωστόπουλος, Καμπέρης, Αγροδήμος, Καραγκούνης

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Χιώτης, Λαμπάκης, Ρεπετσάς, Ζώνας, Νιάρος, Μουμίν, Αρσενίεβιτς, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Γκονζάλες, Κουσκουνάς. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Σικαλιάς (88' Βουτσελάς), Κωνσταντινίδης, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Παπαργυρίου, Ριζογιάννης, Βαγγελή (85' Τοπτίδης), Γκμπαλέ, Βάσκεζ, Μακρίδης, Χαροντάκης, Κατσαντώνης, Φλιούκας.

Πηγή: goaltrikala.gr

Last modified onΤρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2015 20:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep