Κλείστηκε η συμφωνία

Ο Ερασιτέχνης έδωσε τα χέρια με τον Χρήστο Γιαλιά για τα Τρίκαλα.

Συνάντηση με τον Χρήστο Γιαλιά σε εστιατόριο των Τρικάλων είχε το βράδυ της Κυριακής (23/8) ο Ερασιτέχνης των Τρικάλων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Διάλογος» επήλθε πλήρης συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Στους συνεργάτες του Αθηναίου επιχειρηματία, μάλιστα, παραδόθηκαν τα λογιστικά βιβλία της ομάδας. Και μπορεί να διαπιστώθηκε ένα μικρό άνοιγμα της τάξης των 20 χιλιάδων ευρώ, ο Γιαλιάς ωστόσο δεσμεύτηκε να το εξοφλήσει.

Το μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη, Κώστας Παρδάλης, επεσήμανε στην εφημερίδα: «Μετά από όσα προηγήθηκαν, βρεθήκαμε μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Δεν είχαμε ούτε την πολυτέλεια αναζήτησης άλλων  εναλλακτικών ούτε και χρόνο για  να ανοίξουμε συζητήσεις. Μας   παρουσιάστηκε η δελεαστική πρόταση του κ. Γιαλιά , προχωρήσαμε με γοργούς ρυθμούς όλες τις διαδικασίες και ελπίζουμε πλέον όλοι να βρει επιτέλους η ομάδα το δρόμο και τη θέση που της αξίζει.

Προσωπικά αν με ρωτήσετε μπορώ να πω ότι με οποιαδήποτε λύση ποτέ δεν θα ήμουν σίγουρος και ικανοποιημένος . Ποτέ και για κανέναν…όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως φτάσαμε έως εδώ και που θα μπορούσαμε να καταλήξουμε. Αυτοί που ανησυχούν θα πρέπει να το έχουν υπόψη, πως απ το ολότελα  μας ήρθε μια καλή λύση».

Last modified onΔευτέρα, 27 Φεβρουάριος 2017 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep