Τριπλή παραίτηση στα Tρίκαλα

Παρελθόν από το γραφείο Τύπου του ΑΟ Τρίκαλα αποτελούν οι Παπαθανασίου, Καραμπούλας και Κοντοχρήστος

Οι τελευταίες εξελίξεις στον ΑΟ Τρίκαλα μόνο ευοίωνο δεν προμηνύουν το μέλλον της ομάδας. Η αβεβαιότητα και η ανησυχία κυριαρχεί στις τάξεις των φιλάθλων αλλά και των παικτών, με τις αποχωρήσεις να φαντάζουν όλο και πιο πιθανές από το ρόστερ εφόσον δεν βρεθεί λύση σύντομα. Πάντως ήδη γεγονός αποτελούν οι πρώτες παραιτήσεις, από το γραφείο Τύπου της ομάδας. Συγκεκριμένα την απόφασή τους να αποχωρήσουν γνωστοποίησαν οι Χριστόφορος Παπαθανασίου, Γρηγόρης Καραμπούλας και Βαγγέλης Κοντοχρήστος.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Ανακοινώνω την παραίτησή μου από το γραφείο τύπου του Α.Ο.Τρίκαλα! Ένα ευχαριστώ στο Χάρη Κουτσούρη και στους κ. κ. Σιαφαρίκα, Τζώρτζη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αναθέτοντάς μου το συγκεκριμένο πόστο!Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω τον προπονητής της ομάδας, κ. Περικλή Αμανατίδη και τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας, Ζήση Κατσαντώνη και Μίλτο Νίκου για την άψογη συνεργασία που είχαμε! Εύχομαι ο Α.Ο.Τρίκαλα να βρει το δρόμο του, έτσι όπως τον οραματίζονται όλοι οι Τρικαλινοί φίλαθλοι!
Βαγγέλης Κοντοχρήστος

Με αφορμή τις τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα υποβάλλω την παραίτηση μου από το γραφείο τύπου της ομάδας. Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον κ. Δημήτρη Σιαφαρίκα και κατ’ επέκταση τον κ. Κουτσούρη για τη τιμητική πρόταση που μου έγινε καθώς επίσης τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ για την αγαστή συνεργασία που είχαμε το τελευταίο διάστημα. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά ο ΑΟ Τρίκαλα να βρει την ηρεμία του και η αγαπημένη ομάδα όλων των Τρικαλινών να βαδίσει στον δρόμο της επιτυχίας.
Γρηγόρης Καραμπούλας
Δημοσιογράφος

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα δηλώνω την παραίτηση μου από υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας. Ευχαριστώ τον Χάρη Κουτσούρη για την τιμητική πρόταση που μου έκανε και εύχομαι ειλικρινά η ομάδα μας να βρει τον δρόμο της. Με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί προσωπικά δεν μπορώ να προσφέρω άλλο στο πόστο αυτό.
Χριστόφορος Παπαθανασίου».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep