Ζήτησε υπομονή, σκέφτονται αποχώρηση

Πρόβλημα φαίνεται πως έχει προκύψει στον ΑΟ Τρίκαλα με την καθυστέρηση των πληρωμών και της υπογραφής συμβολαίων από την διοίκηση

Ανησυχητικά είναι τα σημάδια στον ΑΟ Τρίκαλα ύστερα και από την παρουσία των ποδοσφαιριστών στα γραφεία της ομάδας την Τετάρτη (12/8). Οι «νεοφώτιστοι» κλήθηκαν στα γραφεία από τους διοικούντες προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα που αφορά την καθυστέρηση στις προκαταβολές και στην υπογραφή των συμβολαίων. Ωστόσο, όσα φέρεται να άκουσαν από τον Χάρη Κουτσούρη μόνο καθησυχαστικά δεν ήταν. Ο διοικητικός ηγέτης των Τρικάλων ζήτησε από τους παίκτες υπομονή μια εβδομάδα ακόμη, κάτι που φυσικά δεν ακούστηκε καθόλου καλά στ’ αυτιά τους. Έτσι, αρκετοί φέρεται να σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης, κάτι που θέτει σε κίνδυνο τον άμεσο προγραμματισμό της ομάδας (προπονήσεις, φιλικά) και δημιουργεί έντονη ανησυχία για το μέλλον.

Πηγή: goaltrikala.gr

1 comment

  • Κωνσταντινος
    Κωνσταντινος Τετάρτη, 12 Αύγουστος 2015 16:03 Comment Link

    Δεν μπορω να καταλαβω ενα πραγμα ,αφου δεν μπορουν να ειναι ενταξει στις οικονομικες τους υποχρεωσεις τι τι θελουν την ανοδο? Οι εποχες εχουν αλλαξει,και τωρα να βρουν καποια χρηματα το προβλημα μετατοπιζεται μεσα στο πρωταθλημα με πιθανη αποχωρηση,ενταξει ανεβηκες ,μπραβο και συγχαρητηρια αλλα η φουτ-μπωλ λιγκα ειναι επαγγελματικη,αν δεν εχεις χρηματα ασ ανεβη ο επομενος και του χρονου ξαναπροσπαθεις!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep