«Σύντομα καλύτερος ο ΑΟΤ»

Αισιόδοξοι για την πορεία των Τρικάλων στη συνέχεια εμφανίζονται οι Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Πίτκας

Μπορεί ο ΑΟ Τρίκαλα να ηττήθηκε με 1-0 από την Καλλιθέα στο πρώτο του φιλικό αλλά οι παίκτες των Θεσσαλών αισιοδοξούν για τη συνέχεια. Με δηλώσεις τους μετά το παιχνίδι οι Καμπλιώνης, Σαχινίδης και Πίτκας επεσήμαναν πως η ομάδα θα εμφανιστεί καλύτερη το προσεχές διάστημα τονίζοντας ότι γίνεται καλή δουλειά στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Αντώνης Καμπλιώνης: «Παίξαμε σήμερα ένα πρώτο φιλικό με την Καλλιθέα, προκειμένου να δούμε σε πρώτη φάση σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι οι παίκτες. Για το λόγο αυτό άλλωστε ήρθαμε εδώ στο Καρπενήσι, να χτίσουμε ένα καλό σύνολο, δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και η δουλειά αυτή θα φανεί σύντομα. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι νωρίς ακόμη για να λέμε πως θα είναι η ομάδα, έχουμε περιθώρια και θα δουλέψουμε να φτάσουμε πιο ψηλά. Έχουμε ένα μήνα ακόμη δουλειά, μόλις κατέβουμε στα Τρίκαλα θα δώσουμε κι άλλα φιλικά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Βασίλης Σαχινίδης: «Είναι νωρίς, υπάρχει και η κόπωση, δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα δείχνουμε ολοένα και καλύτερο εαυτό. Η προετοιμασία είναι πολύ επίπονη, τα πόδια βαριά, η ομάδα θα γίνεται συνεχώς καλύτερη. Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά που ήρθαν και μας τιμούν με την παρουσία τους και ελπίζουμε σε κάθε παιχνίδι να είναι όλο και περισσότεροι».

Βαγγέλης Πίτκας: «Είναι το πρώτο τεστ για εμάς, δεν είναι έτοιμη η ομάδα, προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, δουλεύουμε καθημερινώς με διπλές προπονήσεις. Σύντομα θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε σε αυτό το πρώτο παιχνίδι και η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Δουλεύουμε πολύ σωστά με υγεία και έτσι όπως ήρθαμε εδώ όλοι υγιείς, έτσι να φύγουμε. Ακολουθούν κι άλλα φιλικά προετοιμασίας, κοιτάμε εμείς να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι για να φτάσουμε εκεί που πρέπει».

Πηγή: goaltrikala.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep