Αυτοί πάνε Ευρυτανία

Η αποστολή των Τρικάλων για την προετοιμασία στο Καρπενήσι.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τρίτης (28/7), ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Περικλής Αμανατίδης, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ευρυτανία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Βαγγέλης Πίτκας, Νίκος Γιδόπουλος, Νίκος Βουτσελάς, Κώστας Σκούπρας, Τάσος Παγώνης, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Κώστας Γιώτας, Σάκης Τέλλος, Βαγγέλης Ανδρέου, Παναγιώτης Παπαευθυμίου, Παύλος Βαγγελή, Γιώργος Μοσχάκης, Τάσος Κυριάκος, Δημήτρης Ψύρρας, Σωτήρης Ρεντζιλάς, Λόρι Κέρι, Περικλής Μηνάς, Παναγιώτης Γεωργίου, Αντώνης Καμπλιώνης, Βασίλης Σαχινίδης, Χρήστος Κατσαντώνης, Αποστόλης Τσιώλης, Θωμάς Ντάφλας και Χάρης Ντόμπρος.

Τον προπονητή στελεχώνει ο γυμναστής, Σήφης Μωυσίδης και ο γυμναστής τερματοφυλάκων, Σοφοκλής Βουλόγκας. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο γενικός αρχηγός, Ζήσης Κατσαντώνης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Άκης Βαρελής, ο φυσιοθεραπευτής Κώστας Μπεχλιβάνος και ο βοηθός του, Μιχάλης Ράντζας όπως επίσης και ο φροντιστής Φίλιππος Παυλής. Οι «κυανέρυθροι» θα αναχωρήσουν την Πέμπτη (30/7) στις 10:30 το πρωί και θα καταλύσουν στο Hellas Country Hotel.

Ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις
Ολοκληρώθηκε η εβδομάδα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές μας. Μετά τα εργομετρικά και τις αιματολογικές εξετάσεις ακολούθησαν σήμερα οι καρδιολογικές εξετάσεις από τον ειδικό καρδιολόγο, Ευάγγελο Τσιούλη.

Last modified onΤρίτη, 28 Ιούλιος 2015 14:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep