Πάλι Τέλλος... στα Τρίκαλα

Ο Σάκης Τέλλος που αγωνίστηκε πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο στα Τρίκαλα, επέστρεψε και αναμένεται να ενισχύσει και τη νέα σεζόν τον ΑΟΤ. Ο Σάκης Τέλλος που αγωνίστηκε πέρσι στο δεύτερο εξάμηνο στα Τρίκαλα, επέστρεψε και αναμένεται να ενισχύσει και τη νέα σεζόν τον ΑΟΤ.

Ο Σάκης Τέλλος κάνει προπονήσεις από το Σάββατο με την ομάδα της Θεσσαλίας και αναμένεται να συζητήσει με τους ανθρώπους της ΠΑΕ για την υπογραφή συμβολαίου.

Ο 32χρονος αμυντικός που είχε αγωνιστεί στο δεύτερο εξάμηνο στην ομάδα των Τρικάλων αναμένεται να μεγαλώσει τη θητεία του στους Θεσσαλούς. Ο Σάκης Τέλλος που πέρσι ξεκίνησε την σεζόν στον Αιγινιακό και έκανε μόλις 6 συμμετοχές, μετακόμισε μετά τον Ιανουάριο στα Τρίκαλα και με 15 συμμετοχές και 1 γκολ βοήθησε την ομάδα να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αμέσως μετά τη λήξη της συνεργασίας τους δεν υπήρξε συζήτηση για ανανέωση, αλλά από το Σάββατο ο έμπειρος αμυντικός πλέον επέστρεψε στην ομάδα και αναμένεται να τελειώσει και τυπικά το θέμα του ώστε να ολοκληρώσει με την υπογραφή συμβολαίου την συνεργασία του.

Εκτός από τον Σάκη Τέλλο, ο τεχνικός της ομάδας Περικλής Αμανατίδης έχει μαζί του στις προπονήσεις και τον Απόστολο Τσιώλη που προέρχεται από την Δήμητρα Τρικάλων και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.  

Last modified onΚυριακή, 26 Ιούλιος 2015 19:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep