Στον ΑΟΤ ο Βακουφτσής

Ο ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώργου Βακουφτσή για τους Νέους.

Την πρόσληψη του Γιώργου Βακουφτσή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων ανακοίνωσε ο ΑΟ Τρίκαλα. Παράλληλα έκανε γνωστό ότι μαζι με τον Μίλτο Νίκου θα παραμείνει στο πόστο του γενικού αρχηγού και ο Ζήσης Κατσαντώνης.

Η ανακοίνωση για τον Βακουφτσή:
«Στο πρόσωπο ενός πολύ έμπειρου ανθρώπου στο χώρο του ποδοσφαίρου, με παραστάσεις από υψηλό επίπεδο εντός, αλλά και εκτός συνόρων, ανέθεσε ο Α.Ο.Τρίκαλα το νευραλγικό πόστο του προπονητή για την ομάδα Κ-19 , της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο λόγος, για το Γιώργο Βακουφτσή, έναν άνθρωπο, με τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός, η Φιορεντίνα, ο Ηρακλής, ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια.

Τα προηγούμενα δύο χρόνια βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία του Α.Σ Μετέωρα, όπου και ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ενώ είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A', το οποίο απαιτείται, για να μπορέσει κάποιος να δουλέψει ως προπονητής σε ομάδα K-19 της Football League.

Μιλώντας για τη σπουδαία αυτή πρόκληση της προπονητικής του καριέρας, ο Γιώργος Βακουφτσής υπογράμμισε: «Ξεκινάμε να χτίσουμε μία ομάδα, που θα αποτελέσει το μέλλον του Τρικαλινού ποδοσφαίρου. Ο κ. Κουτσούρης μου πρότεινε να βοηθήσω σε αυτό το πολύ σημαντικό κομμάτι και ελπίζω να το πράξω μέσα από τη δουλειά μου. Η ομάδα Κ-19 θα αποτελέσει ένα σημαντικό σκαλοπάτι για τα Τρικαλινά παιδιά.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια βρίσκομαι μόνιμα στα Τρίκαλα και γνωρίζω αρκετούς ποδοσφαιριστές από το Ερασιτεχνικό του νομού, που με το ταλέντο τους, μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω. 'Εχω ήδη μία λίστα από αρκετούς ποδοσφαιριστές και θα πρέπει στη συνέχεια να μιλήσουμε με τους ίδιους και τις οικογένειές τους, προκειμένου να τους εντάξουμε στο δυναμικό του Α.Ο.Τρίκαλα. Στόχος μας η ομάδα να γίνει όσο πιο δυνατή στο νέο πρωτάθλημα».

Η ανακοίνωση για τον Κατσαντώνη:

«Ο Ζήσης Κατσαντώνης παραμένει και φέτος στην οικογένεια του Α.Ο.Τρίκαλα, στο πόστο του γενικού αρχηγού της ομάδας, μαζί με το Μίλτο Νίκου. Προσέφερε ιδιαίτερα κατά την παρουσία του στο συγκεκριμένο πόστο, κατά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν και έτσι αποφασίστηκε η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Στις δηλώσεις του, τόνισε: «Κατ' αρχήν είμαι πολύ ευτυχής για την πρόσκληση που μου έκανε ο κ. Κουτσούρης να συνεχίσω το έργο, το οποίο ξεκινήσαμε πέρυσι, μαζί με το Μίλτο Νίκου. Εύχομαι η περσινή χρονιά να είναι μία νέα αρχή για την ομάδα του Α.Ο.Τρίκαλα, για την ομάδα της πόλης μας που όλοι αγαπάμε. Δεδομένης και της οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, κάποια πράγματα μπορεί να πάνε λίγο πίσω. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ό,τι και να γίνει τίποτα δε σταματάει. Θα προσπαθήσουμε να ανταποκριθούμε στις δύσκολες ανάγκες του πρωταθλήματος της Football League».

Last modified onΠαρασκευή, 10 Ιούλιος 2015 14:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep