Ελπίζει σε... ενδεκάδα

Η διοικητική ανυπαρξία εξάντλησε την υπομονή αρκετών ποδοσφαιριστών του Πανσερραϊκού. Με... ενδεκάδα στην καλύτερη περίπτωση τα Λιοντάρια απέναντι στη Δόξα Δράμας.

Το FL News σας ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης (23/05) σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στον Πανσερραϊκό, αλλά και τις δύο απόψεις μεταξύ των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος εν όψει του αγώνα με τη Δόξα Δράμας την Κυριακή (27/05). Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κάνει γνωστό ότι δεν επρόκειτο να παίξουν την τελευταία αγωνιστική εάν η διοίκηση δεν πλήρωνε μισθούς και ενοίκια, όμως από ό,τι φαίνεται το ματς θα γίνει κανονικά. Με τις αναμενόμενες απώλειες, βέβαια, που συρρικνώνουν το ρόστερ στα... 11 άτομα.

Ο Ερασιτέχνης χρήματα δεν μπορούσε να συγκεντρώσει, η διοίκηση παραμένει άφαντη και δεν έδειξε την παραμικρή διάθεση επικοινωνίας, ώστε να αποφευχθεί η ξεφτίλα στην αυλαία του πρωταθλήματος. Αποτέλεσμα; Όσοι ποδοσφαιριστές ένιωσαν ότι ξεπέρασαν τα όριά τους, κούνησαν μαντήλι. Έως και το μεσημέρι της Πέμπτης (24/05) οι διαθέσιμοι ήταν έντεκα, αν και ως την Κυριακή (28/05) κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τον ακριβή αριθμό. Πιθανόν κάποιοι να πειστούν και να κάνουν υπομονή λίγων ακόμα ημερών, πιθανό κάποιοι άλλοι να αποχαιρετήσουν.

Ο τεχνικός, Πέτρος Στοΐλας βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, αλλά έχει αποφασίσει να μείνει ως το τέλος και να κλείσει το πρωτάθλημα με όσους απομείνουν στο ρόστερ. Δεδομένα, πάντως, παρελθόν αποτελούν οι Δημήτρης Πολίτης, Κώστας Τσαμούρης, Στέλιος Ποζατζίδης, Άλμπερτ Ρούσσος, ενώ η σεζόν έχει τελειώσει και για τους Στέφανο Παπουτσογιαννόπουλο, Γιώργο Κάκκο.

Last modified onΠέμπτη, 24 Μάιος 2018 15:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep